Annonce
112

To mindre brande i Erritsø fredag aften: Scooter brændte i skovområde

Arkivfoto: Klaus Madsen

Fredericia: To gange fredag aften måtte TrekantBrand rykke ud til mindre brande.

Klokken 22.45 fik de en melding om brand i skov eller plantage. Det viste sig, at en scooter stod i flammer ved Erritsø Mosevej, men blev der hurtigt ændret på.

- Der er ikke så meget, der kan brænde i sådan en, og det hele var vådt, fortæller indsatsleder Ulrik Strehle fra Trekant Brand.

Ifølge politiet har en anmelder set fem til syv unge rundt om køretøjet, før den brød i brand, og der er fundet en flaske med, hvad der muligvis er brandbart væske. Det oplyser vagtchef Jesper Duus fra Sydøstjyllands Politi.

Cirka en times tid senere - klokken 23.42 måtte brandvæsenet igen til Erritsø, fordi der var ild i en skraldespand på Kystvejen. Heller ikke den brand tog dog lang tid at slukke.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Åbent brev til byrådet i Fredericia: Tænk disse punkter ind i arbejdet med næste års budget

Læserbrev: På det ugentlige tværpolitiske, offentlige møde i Demokraticontaineren i Kanalbyen var emnet tirsdag 10. september "Velfærdspolitik i de kommende år i Fredericia". Som sædvanlig var der en livlig diskussion i en positiv ånd. Samtalen foregik endnu en gang på tværs af partiskel og andre interesser. Mødet endte ud med enighed om at opfordre byrådspolitikerne til at tænke nedenstående punkter ind i arbejdet med næste års budget. Vi håber, I vil sætte fokus på de svageste borgere og på arbejdsmiljøet for de kommunalt ansatte. Der var enighed om, at velfærden generelt skal være i centrum, og følgende områder blev specifikt nævnt som indsatsområder: Folkeskolerne. Der er kun fem kommuner i landet, der bruger færre økonomiske midler pr. elev. Var det en ide og en mulighed at tildele midlertidig "førtidspension” til syge borgere, så de får ro til at komme sig og samle kræfter, inden der tages stilling til deres fremtidige tilknytning til arbejdsmarkedet? Fritidstiltag for den ungdomsgruppe, der ikke er knyttet til Ungdommens Hus. Sikring af, at frivillig indsats ikke på nogen måder indregnes i normeringsbehovet. Personale nok til at tage sig dybtgående nok af de underretninger, der indsendes til familieafdelingen. For at fremme arbejdsmiljøet på de offentlige arbejdspladser skal der være mindre kontrol og mere tillid, og i den sammenhæng vil det være en god idé at lade en stor del af arbejdsprocesserne bestemmes af selvstyrende teams. Det er vigtigt, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for de områder, der vedrører velfærden. Når forholdene er gode for de kommunalt ansatte, er der stor sandsynlighed for, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for disse områder, så der på sigt kan blive et tilstrækkeligt antal kvalificerede medarbejdere at vælge imellem. Det er væsentligt, at der bliver lagt endnu mere vægt på et positivt og inkluderende menneskesyn i den kommunale organisation. Vi ønsker byrådet rigtig god arbejdslyst i processen med budgetforhandlingerne!

Annonce