Annonce
Fredericia

To nye bøger om Fredericia Teater er på vej: Teaterchef er stolt, glad og rundt på gulvet

teaterchef Søren Møller er glad og beæret over, at der er to nye bøger på vej om ham og Fredericia teater. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Forlaget People's Press har to nye bøger på vej om Fredericia Teater. De udkommer i slutningen af august.

Annonce

Fredericia: Forlaget People's Press har to nye bøger på vej om Søren Møller og Fredericia Teater.

Det fortæller teaterchef Søren Møller på sin facebookprofil.

Den ene er skrevet af Christian Have og Mikkel Elbech, som har skrevet bogen "Hvis man ikke sigter, kan man heller ikke ramme - historien om Søren Møller og Fredericia Teaters umulige succes". Den udkommer den 28. august.

I beskrivelsen af bogen står der blandt andet: "Historien om Fredericia Teaters forvandling fra et ubemærket egnsteater til en international sensation er en milepæl i dansk teaterhistorie. Hvordan i alverden kunne det lade sig gøre? At gå fra at være lukningstruet til at sælge over 200.000 billetter på en enkelt sæson?".

Annonce

Glad teaterchef

Den anden bog er skrevet af Helle Broberg Nielsen og hedder "Det er forestillingen, der er stjernen - historien om Fredericia Teaters vej mod verdensklasse".

Den udkommer også den 28. august. Peoples Press skriver blandt andet om boge:

"Fredericia Teater opstod i sin nuværende inkarnation som værkstedsscene for en vild vision om at skabe en dansk eliteuddannelse for musicalperformere, der kan synge, danse og spille skuespil på topniveau. Ikke i København. Ikke i Aarhus. Ikke i Odense. Men i den østjyske garnisonsby, hvor teater-veteranen Helge Reinhardt i slutningen af 1990´erne præsenterede sin ambitiøse plan for kommunalbestyrelsen. Der lyttede og ikke siden har rystet på hånden. Under den nuværende direktør Søren Møller har Fredericia Teater skærpet sit brand og sin forretningsmodel, som en scene, der udelukkende udvikler eller sætter produktioner op, der ikke tidligere er set på en dansk teaterscene".

Det er en glad teaterchef, som præsenterer nyheden:

- Men altså - jeg er både, stolt, beæret, rundt på gulvet og glad, skriver Søren Møller på sin facebookprofil om udgivelserne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce