Annonce
Fredericia

To unge kvinder står bag ny salon og klinik

Sarah Savas og Cecilia Holdt i døren til deres nye fælles adresse i Danmarksgade over for Den Tapre Landsoldat. De driver hver sin butik i den tidligere Willox-forretning. Foto: Marianne Husted
Cecilia Holdt og Sarah Savas har åbnet frisørsalon og hudplejeklinik i den tidligere Willox-butik over for Landsoldatpladsen

Fredericia: De er veninder, kolleger fra samme branche, og så har de begge haft en stor drøm om at få foden bag egen disk.

Nu har de åbnet Holdt & Savas lige over for Landsoldatpladsen på den adresse i Danmarksgade, hvor herre- og dametøjsbutikken Willox tidligere havde til huse.

Frisør Cecilia Holdt, 23 år, driver salon i et nærmest newyorker-agtigt rum i stueetagen, mens kosmetolog Sarah Savas, 24 år, har stillet brikse op, fyldt hudplejeprodukter på hylderne og indrettet hyggekrog og rum til tanspray i sin forretning i det store lyse og rummelige kælderrum.

- Vi har hver vores forretning, men arbejder tæt sammen, forklarer Cecilia Holdt, som er helt overvældet over den søgning, de to kvinder har oplevet siden åbningen 1. april.

Annonce
Det skulle være nu, var Sarah Savas og Cecilia Holdt enige om. De har begge haft en drøm om at blive iværksættere og selvstændige, og de nyder det nye liv fra morgen til aften. Foto: Marianne Husted

I gang med at udvikle koncept

Cecilia Holdt var seks år gammel, da hun sagde til sin mor, at hun ville være frisør og have egen butik. Hun er uddannet hos Mae West og gik derefter på barsel med sin nu halvandet år gamle søn.

Sarah Savas har også været fast besluttet på at blive selvstændig. Blandt andet har hun efteruddannet sig i business og management. Hun har i flere år arbejdet hos hudplejegruppen i Odense, inden hun søgte tilbage til Fredericia. Hun er alene med en knap tre år gammel datter, men med en god familie i ryggen og fleksible arbejdstider giver det hende ingen bekymringer.

De to iværksættere er enige om linjen og om et højt service-niveau. De arbejder også med at udvikle et koncept, som, de håber, kan sprede sig til andre byer.

- Her i 2019 har kvinder travlt. Derfor er vi sikre på, at det er smart med et koncept, hvor man på et og samme sted kan gå til frisør og få skønheds-behandling, siger Cecilia Holdt.

Venindeaftener

De har mange ideer. Blandt dem er at invitere til venindeaftener og mor-datter-events, hvor kvinder bliver forkælet. I øvrigt er mænd også mere end velkomne i salon og klinik.

- Vi glæder os til at vækste sammen, siger Sarah Savas.

Som småbørns-mødre vil de vant til at bruge tiden effektivt, og de er meget bevidste om, at de skal fylde faglighed og viden på hinanden.

- Vi ser et potentiale i hinanden, og vi gør brug af hinandens talenter, fortsætter hun.

Begge iværksættere føler sig nærmest ydmyge, når de om morgenen låser døren op til deres nye butik, som de har indrettet præcist, som de gerne vil have den. Og det gør heller ikke noget, at der venter kontorarbejde, når børnene er lagt i seng.

- Det er en passion, siger de og lyser op i så store smil, at ingen kan være i tvivl om, at de har fundet deres rette hylde.

Cecilia Holdt på 23 år har mange drømme for sin nye frisørsalon og samarbejdet med kosmetolog og veninden Sarah Savas. Foto: Marianne Husted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce