Annonce
Børkop

Togene kører igen i myldretiden i Børkop og Brejning

Fra mandag 27. marts kører der igen tog til Børkop og Brejning i myldretiden. DSB er ny gradvist begyndt at genindsætte IC4-togene i drift, efter at strækningen har været betjent af togbusser i knap tre uger. Foto: Henning Bagger/Scanpix 2013

Børkop/Brejning: Togene kører igen mellem Aarhus og Fredericia i myldretiden og stopper undervejs i Børkop og Brejning. Det meddelte DSB fredag eftermiddag, hvor selskabet samtidig fremlagde nye køreplaner for, hvordan togdriften bliver påvirket, imens IC4-togene trinvist bliver genindsat i drift.

- Vi har nu fået skabt en midlertidig løsning, der sikrer, at det ikke udgør en sikkerhedsmæssig risiko, hvis vi oplever nye tilfælde med løse hydraulikpumper, siger Anders Egehus, driftsdirektør i DSB, i en pressemeddelelse.

I Børkop og Brejning vil man igen kunne tage toget i myldretiden. Toget afgår fra Aarhus mod Fredericia klokken 7.26, 15.26 og 16.26. Fra Fredericia mod Aarhus afgår toget klokken 6.21 og 7.21. Tiderne kan findes på www.rejseplanen.dk. Resten af tiden betjenes strækningen forsat af togbusser, deres køreplan kan ses på www.dsb.dk.

- Vi arbejder fortsat med at skabe en permanent løsning, så hydraulikpumperne ikke går løs. Men i første omgang har vores fokus været at få IC4-togene sikkert på skinnerne igen til gavn for vores kunder, siger Anders Egehus.

DSB forventer, at ændringerne i køreplanen vil forsætter indtil onsdag 29. marts. Fra onsdag morgen vil regionaltogene imellem Aarhus, Fredericia og Esbjerg igen være på skinner, ligesom de særlige pendlerlyn morgenafgange fra Aarhus og Odense til København også vil køre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce