Annonce
Kolding

Torben fra Kolding arrangerer markeder i hele Danmark: I weekenden står han bag stort mad- og loppemarked i Parkhallen

Torben Borg fra Kolding er indehaver af virksomheden TB Markeder, som står bag en lang række markeder i hele landet. Søndag arrangerer han stort mad- og loppemarked i og ved Parkhallen. Der kræves entre på 35 kroner for at komme ind til markedet, som finder sted fra klokken 10 til 16. Foto: Steffen Nielsen
Den lokale markedsarrangør TB Markeder står søndag bag et kombineret loppe- og madmarked i og foran Parkhallen. Her vil man kunne opleve omkring 20 boder med kulinariske specialiteter, streetfood og små 100 loppestande.

Kolding: 20 boder med kulinariske specialiteter, små 100 loppestande og et par foodtrucks. Det er, hvad man på søndag kan opleve i og foran Parkhallen, hvor der fra 10 til 16 er mad- og loppemarked.

Bag arrangementet står koldingensiske Torben Borg. For omkring halvandet år siden startede han sin virksomhed TB Markeder, som arrangerer messer og markeder i hele landet, blandt andet en serie af store kreamesser.

Idéen til virksomheden fik Torben Borg efter i mange år at have arbejdet sammen med markeder og messecentre, blandt andet som salgschef i et storkøkken.

Annonce

- Jeg fandt ud af, at der er de små markeder, der bliver arrangeret af foreninger og så videre, og så er der de store dyre, som messecentrene står bag, men der er ikke rigtig noget midt imellem. Så jeg begyndte at grave lidt i det og kunne se, at der var nogle muligheder for at gøre noget her, forklarer han og tilføjer:

- Så der ligger ikke den store forretningsplan bag, det er mere summen af en masse indtryk, jeg har gjort mig.

Sat på pause af corona

I begyndelsen af 2020 holdt Torben Borg så sin første kreamesse i Kolding, og han havde sat en række andre markeder og messer i kalenderen.

- Alt var klar, men så kom corona og satte det hele på pause, fortæller han, som dog tydeligt kunne se, at han havde fat i noget rigtigt.

- Det væltede stadig ind med tilmeldinger, især til de her kreamesser, og til den første messe i Kolding fik vi udsolgt på fire uger. Vi har oplevet, at corona slår nogle strukturer i stykker, for eksempel de traditionelle store messer, og så kom der efterspørgsel på et alternativ, og det gav os mulighed for at komme ind med vores koncept.

På parkeringspladsen foran Parkhallen vil man kunne besøge omkring 20 boder med madspecialiteter, ligesom der vil være enkelte vogne med streetfood, som kan spises ved en række borde og bænke på pladsen. Foto: Steffen Nielsen

Så da det efter den seneste nedlukning af Danmark igen var muligt at arrangere messer og markeder, var TB Markeder hurtigt klar.

- Vi fik lov igen fra 21. maj, og 22. maj stod vi klar med de første kreamesser i Silkeborg og Helsingør, siger Torben Borg, der netop ser virksomhedens evne til at handle hurtigt som en af de største styrker.

- Vi vil gerne være en agil virksomhed, og det er der, vi udfordrer de store messecentre, som skal bruge måneder på at planlægge.

Annonce

Fokus på Kolding

Selvom TB Markeder arrangerer messer og markeder i hele landet, så har Torben Borg et særligt godt øje til sin hjemby Kolding, hvor han de kommende måneder også kommer til at stå bag et to-dages kræmmermarked, en ølmesse og endnu en kreamesse.

- Jeg kommer fra Kolding og bor i Kolding, så jeg synes, at det er ekstra sjovt at lave noget her. Jeg synes også, at der mangler nogle ting i byen, og nu hvor vi har værktøjerne og rammerne til at arrangere noget, så synes jeg også, at det er vores ansvar at gøre det, siger han og tilføjer:

- Alle bakker op om, at der skal ske noget i Kolding, og det er fedt.


Jeg synes også, at der mangler nogle ting i byen, og nu hvor vi har værktøjerne og rammerne til at arrangere noget, så synes jeg også, at det er vores ansvar at gøre det.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Karsten istandsatte tidligere kirke med hjælp fra kendt arkitekt - nu skal den sælges

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Er dette løsningen? Kaos-kryds skal måske udstyres med hjemmelavede skilte

Fredericia For abonnenter

Enhedslisten og Dansk Folkeparti vil hjælpe de ansatte: - Familieafdelingen skriger på flere flere folk

Alarm 112

Pjedsted indhyllet i røg under halmbrand: Ejer bliver nu sigtet

Fredericia

Efter kritik af udledning af grundvand fra Kanalbyen: Miljørapport viser ingen overskridelser

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Alarm 112

Udspekuleret tyveri til 1,2 millioner kroner: Tyvene brugte virksomhedens eget udstyr til at stjæle to store gummigeder

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Fredericia

Genåbning af Nørreport trækker ud: Men nu lysner det for bilisterne

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Fredericia

Efter to års pause: Studenter var tilbage på  Landsoldatpladsen

Sport For abonnenter

De fire her har spillet røven ud af bukserne for Danmark ved EM

Fredericia

Lille parti med stort valgprogram: Men personsager vil også fylde i efteråret

Annonce