Annonce
Trekantområdet

Total forvirring: Det rene pip fra Vejle på Twitter

Det var sådan, den absurde twitter-samtale tog sin begyndelse...Foto: Screendump fra Twitter 
Da Jacob Ege Hinchely skrev om trøffelmayo på sin twitterprofil skete dette...

Vejle: Bare rolig - der kommer mere klam mad. Men som tilfældet var med coronavirus som hovedperson i Asterix-tegneserien for fjorten dage siden må maden med jævne mellemrum vige for højere prioriteter.

Denne gang er det en tråd på det sociale netværk, Twitter, der kræver omtale.

Forleden skrev Jacob Ege Hinchely følgende på sin profil:

Annonce

Ved I hvordan man ved at folk, der opfandt pizzaen, ikke tog opgaven seriøst? - Fordi jeg først nu har fundet et sted, hvor man får trøffelmayo med til skorperne. Alle andre pizzarier betragter jeg fremover som dybt useriøse. Useriøs pizza. Fat det.

Så langt så godt - en helt fredelig post som de fleste nok vil trække på skuldrene af. Men ikke en Ulrik Nielsen. Han skriver:

Hvad fanden i skide københavnere. Hvad med Vejle?

Hvilke udløser dette svar fra Jacob Ege Hinchely:

Hvad fanden med skide Vejle, Ulrik?

Simonsen og Dandy

Og så kører det med skiftevis Ulrik og Jacob:

Tja. Hvis vi taler om fodbold: Traditionsklub, masser af danske mesterskaber, lang række af legender, Simonsen bare for at nævne en osv, osv, Ellers noget - Vejle fjord for eksempel?

Jacob: Det lyder fandme skønt med skide Vejle, Ulrik!

Ulrik: Få ord og du er overbevist. Dandy, der kvikker bestandig.

Jacob: Ulrik, jeg aner ikke hvad du fabler om, men jeg respecognizier din energi og din kærlighed til Vejle.


Aldrig er jeg blevet så forvirret og dog så oplyst på samme tid.

Niels Bjerren på twitter


Ulrik: Du må være det mest underoplyste menneske i DK. Du påstår ikke at kende verdens mest kendte tyggegummiprodukt? Dandy - Solgt og nu mest kendt som Stimorol. Gå lige ned til din lokale 7eleven og tjek deres sortiment, kloge Åge.

Jacob: Jeg er på vej nu, Ulrik. Jeg mener, alt i denne samtale giver jo fuldstændig mening. For eksempel dit velbegrunede had til København, fordi jeg nævner trøffelmayo og pizza og din whataboutism i forhold til Vejle. Ulrik, jeg gør det! Men kun fordi du skriver så pænt.

Annonce

Ole Ryborg på banen

Slut på den samtale - men tweetet udløser 26 kommentarer de fleste meget forståeligt helt uforstående over sammenhængen. Men Niels gør opmærksom på en mangel i Ulriks viden om Vejle:

- Han nævner ikke Ole Ryborg på listen over vejlensiske koryfæer. Måske er Ulriks eget Vejle-game ikke helt, hvad det har været.

Det lokker også EU-korrespondent Ryborg til tasterne:

- Jeg er enig i alt, hvad Ulrik siger om Vejle. Specielt fodbolddelen :-) - Men det betyder på ingen måde, at jeg tager afstand fra trøffelmayonaise til pizza-kanter. En uventet kombination, men en jeg til enhver tid ville være parat til at afprøve :-)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Intern afdækning afslører nyt rod: Kommunen skal betale 100.000 kroner tilbage

Annonce