Annonce
VB

Træneren tilfreds: VB tog seks på stribe

Malte Amundsen var en del af en solid VB-defensiv, som igen spillede til nul, da VB lørdag slog Fremad Amager med 4-0. Foto: Søren E. Alwan
Constantin Gâlcă var godt tilfreds med spillet, da VB hjemme på Vejle Stadion vandt klart over Fremad Amager.

Vejle: Tilfredshed med det mest og specielt med det som foregik i første halvleg.

Sådan så VB-træner Constantin Gâlcă lørdagens opgør på Vejle Stadion, hvor modstanderen var Fremad Amager. VB vandt med 4-0 med to mål på hver side af pausen.

- Jeg er tilfreds med vores spil, og specielt vores første halvleg var god, sagde Constantin Gâlcă efter kampen, som resulterede i sjette hjemmesejr på stribe.

Kombinationerne sad, hvor de skulle, og VB-mandskabet skabte chancer nok til yderligere et par mål eller tre. Desuden stod defensiven solidt og gav kun ganske lidt væk.

- Målforskellen er vigtig, når holdene i toppen ligger så tæt, men fire mål er godt, mente VB-træneren.

Fremad Amager så ikke ud af meget på Vejle Stadion, og de 90 minutter viste, at det næppe er helt tilfældigt, at amagerikanerne i øjeblikket befinder nede i en bølgedag med nu tre nederlag på stribe og en målscorer i de tre kampe på 0-11.

- Vi stod godt defensivt, og selvom Fremad Amager kom efter to nederlag i træk, er det et hold, som spiller godt kombinationsspil, og det viste også i momenter mod os, sagde Constantin Gâlcă.

Det skete hovedsageligt i en anden halvleg, hvor VB overlod lidt mere af spillet til gæsterne, uden der dog på noget tidspunkt opstod tvivl om styrkeforholdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce