Annonce
VB

Træneren tilfreds: VB tog seks på stribe

Malte Amundsen var en del af en solid VB-defensiv, som igen spillede til nul, da VB lørdag slog Fremad Amager med 4-0. Foto: Søren E. Alwan
Constantin Gâlcă var godt tilfreds med spillet, da VB hjemme på Vejle Stadion vandt klart over Fremad Amager.

Vejle: Tilfredshed med det mest og specielt med det som foregik i første halvleg.

Sådan så VB-træner Constantin Gâlcă lørdagens opgør på Vejle Stadion, hvor modstanderen var Fremad Amager. VB vandt med 4-0 med to mål på hver side af pausen.

- Jeg er tilfreds med vores spil, og specielt vores første halvleg var god, sagde Constantin Gâlcă efter kampen, som resulterede i sjette hjemmesejr på stribe.

Kombinationerne sad, hvor de skulle, og VB-mandskabet skabte chancer nok til yderligere et par mål eller tre. Desuden stod defensiven solidt og gav kun ganske lidt væk.

- Målforskellen er vigtig, når holdene i toppen ligger så tæt, men fire mål er godt, mente VB-træneren.

Fremad Amager så ikke ud af meget på Vejle Stadion, og de 90 minutter viste, at det næppe er helt tilfældigt, at amagerikanerne i øjeblikket befinder nede i en bølgedag med nu tre nederlag på stribe og en målscorer i de tre kampe på 0-11.

- Vi stod godt defensivt, og selvom Fremad Amager kom efter to nederlag i træk, er det et hold, som spiller godt kombinationsspil, og det viste også i momenter mod os, sagde Constantin Gâlcă.

Det skete hovedsageligt i en anden halvleg, hvor VB overlod lidt mere af spillet til gæsterne, uden der dog på noget tidspunkt opstod tvivl om styrkeforholdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kø og kaos ved tilsandet rampe - Men så tog Benny fra Varde affære

112 For abonnenter

Pistol blev brugt ved drabet i Korskærparken: To mænd idømt flere års fængsel for våbenbesiddelse

Annonce