Annonce
Fredericia

Trænerens puslespil lykkedes

Michael Hansen tryllede med de mange reserver og fik dem til at fungere som en enhed i Hjørring. Arkivfoto: Michael Svenningsen
- Jeg har et spændende materiale, og jeg føler, jeg er kommet godt i gang, siger Michael Hansen.
Annonce

Hjørring: - Jeg indrømmer, at det var noget af et puslespil, der skulle gå op, fordi vi manglede mange af vore ordinære spillere, men jeg synes, det gik fint, og jeg var tilfreds med 1-1.

Det sagde FC Fredericias træner Michael Hansen efter den uafgjorte og velspillede kamp i Hjørring.

- Vi startede godt, men i anden halvleg synes jeg, Vendsyssel blev bedre og bedre. Vi havde problemer med dem i det sidste kvarter. Til gengæld havde vi kampens største chance i den periode. Vi kunne have tabt, men Henry Onuorah kunne have scoret sejrsmålet, så uafgjort var fint nok. Vi havde tre-fire store chancer, og Vendsyssel valgte målmanden som sin bedste spiller. Vi mødte et fysisk stærkt hold, der også var farlige på dødbolde.

- Jeg lægger meget vægt på, at spillerne skal blive bedre individuelt. Jeg vil gerne udvikle spillerne individuelt. Jeg kan ikke sige, hvad jeg har lavet om, for jeg var jo ikke i klubben, mens Jonas Dal var træner, men jeg har et spændende materiale, og jeg føler, jeg er kommet godt i gang. Nu ser jeg bare frem til, at vi får alle mand klar. Det er en turbulent tid, ikke mindst på grund af coronaen.

Michael Hansen kender 1. division fra sin tid i Silkeborg, da han førte Silkeborg op i Superligaen.

- Jeg må indrømme, at vi endnu ikke har et materiale af samme klasse som det, jeg rykkede op med i Silkeborg, og heller ikke samme styrke som Silkeborg i dag, men vi arbejder i første omgang hårdt for at kvalificere os til slutspillet. Der er hård kamp blandt de bedste hold i øjeblikket. Jeg glæder mig til at få flere spillere klar og til at se vores nye Justin Shaibu, der er kommet fra Brentford, i aktion, lød det fra Michael Hansen på Hjørring Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce