Annonce
Kultur

Tradition får ny adresse: De klassiske sommerkoncerter flytter til Mølholm Kirke

Den dansk-polsk strygekvartet, Novo Kvartetet, spiller den første af årets sommerkoncerter torsdag den 4. juli klokken 16 i Mølholm Kirke.
Hver torsdag klokken 16 i juli er der gratis klassisk musik i Mølholm Kirke.

Vejle: Som tidligere år er der klassiske sommerkoncerter hver torsdag i juli måned. De begynder alle klokken 16. I år foregår de i Mølholm Kirke på grund af en udstilling på Vejle Kunstmuseum.

Der er fri entré til de fire koncerter, dog skal publikum sikre sig gratisbilletter. Man får fat i billetterne ved at bestille online på www.billetto.dk - hvor man søger efter "De Klassiske Sommerkoncerter". Koncerterne arrangeres af komponist og pianist Jonas Frederik i samarbejde med Vejle Kommune.

Ved den første koncert torsdag den 4. juli spiller Novo Kvartetten spille værker af Haydn og Mendelssohn. Novo Kvartetten består af Kaya Kato Møller og Nikolai Vasili Nedergaard, violin, Daniel Sledzinski, bratsch samt Signe Ebstrup Bitsch, cello. Den dansk-polsk strygekvartet er dannet i september 2018. Medlemmerne er alle bachelorstuderende på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Næste koncert afvikles torsdag den 11. juli, hvor pianisten Cæcilie Tagmose fremfører musik af blandt andre Prokofiev, Debussy og Chopin.

Cæcilie Grønkjær Tagmose er født i 1987 og uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun har vundet priser ved flere talentkonkurrencer.

Annonce

Elektronik møder blokfløjte

Torsdag den 18. juli bydes på musik af og med RecorderRecorder, der er et soloprojekt for musiker og blokfløjtenist Stine Benjaminsen. Det befinder sig i et grænseland mellem den klassiske musik, fri improvisation og lydkunst.

Torsdag den 25. juli er der cellomusik på programmet, når cellisten Ida Riegels sammen med pianisten Jonas Frederik spiller værker af Beethoven og Brahms.

Cellist, blokfløjtenist og komponist Ida Riegels er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Jonas Frederik startede sin musikalske løbebane som 9-årig, da han begyndte at spille klaver. Jonas Frederik blev optaget på Det Jyske Musikkonservatorium i 2002 som 17-årig og færdiggjorde sin uddannelse i 2008. Jonas Frederik har siden boet i Vejle, hvor han længe har bidraget til byens kulturliv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Fredericia For abonnenter

Mystik om søndagens brand i båd - område er lukket af

Annonce