Annonce
Læserbrev

Trafik. Det sander til på Fredericiavej

Vi har løsningen, men vil Konservative og Socialdemokratiet være med? Vi tvivler, da der ses det ene benspænd efter det andet.

Annonce

Læserbrev: Vi er trætte af trafikken på Fredericiavej, hvad vil Socialdemokraterne?

Det bliver langsomt værre og værre at passere krydset, hvor Koldingvej og Fredericiavej mødes. Derfor hober bilerne sig efterhånden helt op til Vindinggaardcentret på Fredericiavej og helt op oven for bakkerne på Koldingvej.

”God infrastruktur er forudsætningen for begavet byudvikling.” Hvis IKKE vi i byrådet husker dette, vil Vejle hurtigt blive fravalgt. Husk blot på situationen, før vi sammen kæmpede for seks spor på Vejlefjordbroen, det lykkedes vi med sammen, og det skal vi også her.

Vi har løsningen, men vil Konservative og Socialdemokratiet være med? Vi tvivler, da der ses det ene benspænd efter det andet. Vi vil ikke lukke Sønderbrogade, nej, vi vil blot, ligesom Rambøll uvildigt foreslår, flytte indkørslen til Midtbyen 100 meter længere op ad Fredericiavej. To stk. tre-benede kryds kan aftage meget mere trafik, end et stk. fire-benet kryds.

Denne sag vedrører slet ikke Posthusgrunden, hvor vi afventer hvad S, K, SF og Radikale vil i sagen. Trafikken kan dog ikke vente længere. Hvis disse nævnte partier nogensinde kan blive enige om noget, ville det også glæde Vejle, for vi er trætte af at se på en næsten faldefærdig bygning samt grus, jernbanesveller, skærver og overmalede togvogne her midt i vores skønne by.

Arkivfoto: Torben Glyum
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Virus lagde 5. juli ned: Men der var alligevel sygebesøg rundt om

Annonce