Annonce
forside

Trafikkaos stoppede papirøvelse

En planlagt øvelse på Lillbælt onsdag og torsdag blev først aflyst påg grund af vejret, dernæst blev en "papirøvelse" aflyst på grund af trafikuheld. Arkivfoto: Mette Mørk

Fredericia: Først stoppede kulde og blæst en planlagt øvelse af olieberedskabet på Lillebælt. Øvelsen blev forvandlet til en såkaldt papirøvelse, som skulle løbe af stablen hos Sydøstjyllands Politi i Horsens, men også den måtte aflyses.

- Vi var faktisk på vej til Horsens, men så skete der flere uheld på motorvejen, så den ene efter den anden sad fast i trafikken. Så man valgte at aflyse helt, og så må det vente til senere på året, siger indsatsleder fra Trekantområdets Brandvæsen Johnny Rasmussen, som skulle have deltaget fra Fredericia.

Øvelsen var arrangeret af Værnsfælles Forsvarskommando, Beredskabsstyrelsen, Sydøstjyllands Politi og Trekantområdets Brandvæsen, og skulle have trænet samarbejdet mellem statslige og lokale myndigheder med ansvar for beredskabet ved alvorlig olieforurening, som kunne true med at ramme land.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet har sikret overvågning efter røveri i lokal brugs: - Vi vil gerne høre fra borgerne

Kultur

Kunstskabet samler ind til børn på flugt

Læserbrev

Drop den dårlige undskyldning, og lad os komme i gang med at videreudvikle Erritsø nu

Læserbrev: Vi kunne læse i Fredericia Dagblad, at by- og planudvalget har sagt nej til opførelsen af de nye lejeboliger på Skovhaven, hvilket jeg er dybt uforstående overfor. Jeg formoder, by- og planudvalget i Fredericia Kommune ønsker det bedste for byens borgere - det gælder vel også i Erritsø? Den officielle begrundelse er de trafikale problemer, disse nye lejeboliger vil give med sig. Helt ærligt, jeg opfatter dette som en meget dårlig undskyldning og en kæmpe opbremsning af udviklingen af Erritsø. Der er i dag 90 lejemål i faldefærdige bygninger på Skovhave. Med de nye boliger vil der blive opført 141 lejemål - altså en stigning på 51 lejemål. Ud af de 141 lejemål vil de 48 være studieboliger, og trækkes disse ud af regnestykket lander vi på 93 nye lejemål. Kære Steen Wrist Ørts, formand for by- og planudvalget, du skal ikke fortælle mig, dette kommer til at give ekstraordinære trafikale problemer! Hvad er den rigtige begrundelse for ikke at give dispensationen til bygherren, når den nuværende ejer af Skovhave er klar til at sælge, så længe dispensationen bliver givet af jer? Ønsker I virkelig at bremse udviklingen af Erritsø? Derudover har den nye arkitekt endda fortalt, at de nye deleboliger vil være billigere end de nuværende i Skovhave, så hvad er der at frygte? Min vurdering er, at der er kæmpe stort potentiale for studieboligerne, fordi både handelsskole og teknisk skole ligger lige om hjørnet i Erritsø. En ting er sikkert: Når De Konservative kommer til at sidde i byrådet, vil vi ikke bremse videreudviklingen af Erritsø, og vi vil i den grad stille spørgsmål til den manglende dispensation.

112

Var det en indbrudstyv, genboen så? Politiet leder efter mand med gul pose

Annonce