Annonce
Kultur

Tre dage med koncerter allerede i denne måned: Lokale bands spiller gårdkoncerter

Sidste år så det således ud, da Lars Lilholt Band gav koncert i gården på Bülows Kaserne. Senere på måneden holdes der igen koncerter i gården, men denne gang bliver det for et siddende publikum. Arkivfoto: Joan Barløse, Event C
Over tre dage bliver der sparket gang i koncerterne i Fredericia efter flere måneder uden større arrangementer. Det sker, når en række lokale bands og skuespillere optræder i gården på Bülows Kaserne 25, 26. og 27. juni.
Annonce

Fredericia: 25. juni begynder den kulturelle hverdag i Fredericia at melde sig igen.

I hvert fald arrangerer Event C fra den dato flere koncerter i gården på Bülows Kaserne. For et siddende publikum vel at mærke. På plakaten er bands som Barock, Padlock Chain, Nicklas Ejby og Midt om Natten. Desuden optræder fire skuespillere fra det tidligere Fredericia Teater.

- Vi glæder os til at lave events igen. Og hvad kunne være bedre end tre sommerfester med dobbeltkoncerter med vores dygtige lokale bands og en musicalkoncert i tegnefilmens tegn, siger Ulrich Nicolaisen, direktør i EventC, i en pressemeddelelse.

Til Fredericia Dagblad fortæller Ulrich Nicolaisen, at Event C efter tæt dialog med Sydøstjyllands Politi har fået lov til at sælge 60 billetter per dag. Hver billet giver adgang til et bord, hvor man må sidde op til otte personer. Dermed bliver der op til 480 gæster.

Der bliver ikke salg af drikkevarer som vanlig. I stedet bestilles der hos tjenere, der kommer rundt til de enkelte borde.

- Reglerne på nuværende tidspunkt hedder, at man maksimalt må være 500 til arrangementer, og vi går ind under den kategori ligesom teatre og biografer. Derfor må vi have op til 500 gæster, som er siddende. Vi skal selvfølgelig tage alle de forholdsregler, der er i forhold til, at man kun må sidde tæt på hinanden, hvis man er i samme selskab, fortæller Ulrich Nicolaisen.

Annonce

Et hungrende publikum

- Det er altid svært at lave noget med musik, der er siddende. Omvendt har vi en tro på, at folk rigtig gerne vil ud.

Nogle vil sikkert tænke, det er utidigt at holde sådan nogle arrangementer allerede i juni. Hvorfor mener I, at arrangementerne skal holdes i denne måned og ikke først til august eller hen i efteråret?

- Vi har selvfølgelig en interesse i at holde gryderne i kog og give noget til de borgere og det publikum, der alt andet lige er mega hungrende for at opleve noget. Der sidder også nogle bands, som er helt slået hjem i ludo. De har ikke mulighed for at lave nogle indtægter overhovedet, og dem vil vi selvfølgelig gerne støtte op om.

- Det er selvsagt, at med 480 gæster og siddende koncert så er det ikke noget, vi kommer til at blive millionærer af, siger Event C-direktøren.

Billetterne til koncerterne, der altså gælder for op til otte personer, koster 1280 kroner inklusiv gebyr. Skal man overvære musicalkoncerten, koster det 600 kroner. Den billet gælder for fire personer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce