Annonce
Fredericia

Tre er nu smittet med coronavirus på skole: Men de er formentlig fra samme smittekæde

På Fjordbakkeskolen i Taulov er der nu tre konstaterede smittetilfælde. Arkivfoto: Mads Hansen
Tre elever fra 8. klasse på Fjordbakkeskolen er smittet med corona-virus. Men de menes alle at komme fra samme smittekæde. Håndboldklub har aflyst al træning torsdag.

Taulov: Tre elever er nu konstateret smittet med coronavirus på Fjordbakkeskolen i Taulov.

Det oplyser distriktsskoleleder Jens Baj Madsen.

- Vi har nu tre smittede elever fra 8. klasse. Men vi får løbende en masse negative test ind, og de tre elever, der er testet positive, kommer med al sandsynlighed fra samme smittekæde, oplyser Jens Baj Madsen.

Annonce

Mange negative test

Det tredje positive testsvar kom tirsdag.


Den første klasse, som blev hjemsendt, kommer tilbage i skole i morgen. Alle elever har negative test, bortset fra én elev, som mangler testsvar. Læreren er også testet negativ. 19 elever er tilbage på skolen i morgen, og én er med i undervisningen via Teams

Jens Baj Madsen


Men selvom der altså blev konstateret et nyt covid-19-tilfælde, så hæfter skolelederen sig ved de mange negative testsvar, der løbende kommer ind.

- Den første klasse, som blev hjemsendt, kommer tilbage i skole i morgen (torsdag, red.). Alle elever har negative test, bortset fra én elev, som mangler testsvar. Læreren er også testet negativ. 19 elever er tilbage på skolen i morgen, og én er med i undervisningen via Teams, fortæller Jens Baj Madsen.

Han forventer også, at de to øvrige hjemsendte 8. klasser snart er tilbage på skolen. Elevernes tilbagekomst på skolen følger retningslinjerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Annonce

Håndboldklub aflyser træning

Taulov Skærbæk IF Håndbold har på grund af coronasmitte blandt unge i Taulov og Skærbæk besluttet af aflyse træningen for de hold, der har trænet mandag og tirsdag.

Onsdag middag oplyser oplyser foreningen på sin Facebook-side, at man også aflyser al træning torsdag 17. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Overblik: Her er 16 nøglepersoner i borgmestersagens efterspil

Annonce