Annonce
forside

Tre personer sigtet for at tæske mand på parkeringsplads: Flere mistænkte på fri fod

Tre mænd har nu været i grundlovsforhør i Retten i Kolding sigtet for vold mod en mand på en p-plads i Fredericias vestby for nylig. Den seneste blev anholdt mandag. Foto: Morten Kiilerich

Fredericia: Politiet kræver endnu en mand varetægtsfængslet i en sag om grov vold og røveri mod en ung mand på en parkeringsplads i Fredericia 19. september ved 21-tiden.

Den 18-årige blev fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Kolding tirsdag. Han blev anholdt mandag eftermiddag.

Manden sigtes for - sammen med et ukendt antal andre - at have slået ofret ned på p-pladsen ved Fakta, Petworld og de øvrige butikker på Vejlevej 101. Gruppen på fire-seks unge fortsatte med at sparke og slå ham på kroppen og i hovedet, mener politiet. Målet var at røve penge og en telefon. Som tidligere omtalt i Fredericia Dagblad er to brødre allerede varetægtsfængslet i samme sag. Både de og den 18-årige, der blev stillet for en dommer tirsdag, nægter sig skyldige.

Retten valgte på politiets anmodning at lukke dørene for pressens referat og for tilhørere. Ifølge anklager Anders Koukoumis, Sydøstjyllands Politi, er der stadig formodede medgerningsmænd på fri fod.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Brand i skorsten: Ejer slukkede fyret

Læserbrev

Hjemmepleje. Vi ser til med større og større undren

Læserbrev: Det er med større og større undren, vi i SF dag for dag kan følge håndteringen af økonomien på velfærdsområderne i Fredericia Kommune. På det seneste har man i dagspressen kunne læse om den seneste udbudsrunde på privat hjemmepleje, hvor det fremgår, at de nuværende udbydere er blevet underbudt af en ny udbyder, der har budt hele 10 pct. under de øvrige tilbudsgivere. Den nye udbyder opererer alene i Haderslev Kommune. Vi bliver af kommunaldirektøren forsikret om, at alt er gået efter bogen, og at Fredericia Kommune har pligt til at tage mod det billigste tilbud. Det er ikke ikke helt rigtigt, man må gerne med inddrage kvaliteten i vurderingen. Det kunne være rart om de politisk ansvarlige som f.eks. borgmesteren vil svare på følgende spørgsmål: 1) Er kvaliteten af opgaverne beskrevet i udbuddet af hjemmepleje sænket i forhold til den nuværende standard? 2) Har Fredericia Kommune forholdt sig til om tilbudsgiverne har ordnede løn og arbejdesforhold? 3) Er man i Fredericia Kommune igang med at sænke kvalitetsstandarden på hjemmepleje, således Fredericia Kommunes egen hjemmepleje sænkes tilsvarende niveau? Det er soleklart, at enten skal den ældre borger have mindre og ringere hjemmepleje, eller så skal spsu-medarbejderne løbe stærkere, med mindre der tale dumpingpriser fra en ny aktør, som ønsker at komme ind på markedet.

Fredericia

Borgere får besked om skift af privat hjemmehjælp: Men kommunen afventer endelig underskrift

Annonce