Annonce
112

Tre varebiler tømt for værktøj i Børkop

Arkivfoto: Hans Sturesson

Børkop: Tre gange mellem onsdag og torsdag er varebiler i Børkop blevet brudt op, og gerningsmændene har stjålet værktøj.

Det oplyser vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

Den ene varebil holdt parkeret på Fasanvej. Der var tale om en Mercedes-Benz, som havde fået boret hul i bagdøren ved håndtaget, så døren efterfølgende kunne åbnes. Fra bilen blev der stjålet elværktøj af mærket Milwaukee.

Samme fremgangsmåde blev brugt, da en varebil på Lærkevej blev brudt op i nogenlunde samme tidsrum. Her var der tale om en Renault Master, hvorfra der blev stjålet elværktøj af mærket Dewalt.

En Renault Traffic blev brudt op på Dagmarsvej mellem tirsdag eftermoddag og torsdag morgen. Metoden var atter en samme, så vicepolitiinspektøren vurderer, at der nok er tale om de samme gerningsmænd.

Fra sidstnævnte varebil blev der stjålet luftnøgler og andet elværktøj.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Borgere får besked om skift af privat hjemmehjælp: Men kommunen afventer endelig underskrift

Kommentar For abonnenter

Lokalredaktørens kommentar: Der er egentlig kun et rigtigt valg om Gauerslund Idrætsanlægs fremtid

Gauerslund: Jeg misunder ikke politikerne i Vejle Byråd, for det er nu, de for alvor skal vise, hvad de lavet af. Det er nu, der skal fordeles penge, for budgetforhandlingerne er i fuld gang, og hvor der deles penge ud, er der vindere og tabere. Nogen får, andre får ikke som håbet. Nogen får slet ingenting. Men hvad angår Gauerslund Idrætsanlæg, er det ikke spørgsmål, om der findes penge eller ej. Penge skal findes, alt andet vil være verdens dårligste joke. Børkop og Brejning er i så hastig vækst, at det er svært at følge med i området, og det eneste, kommunen lige nu kan tilbyde de mange tilflyttere, er et par haller, hvoraf den ene er meget træt og slidt. Noget skal ske, og det skal helst ske straks, men så simpelt er det heller ikke. For skal man vælge den løsning, som er nemmeste at gå til, ja, så er der en chance for, at man ikke fremtidsikrer nok. Kort sagt: Hvis man vælger at lave tilbygninger til det nuværende, er det et hurtigt fix. Omvendt kan man vælge at bygge helt nyt og dermed tænke 40 år ud i fremtiden, men det koster, og det udskyder byggeriet, og tid er penge i et område, hvor halkapaciteten er grotesk lav. Nyt eller tilbygninger? Det valg sidder politikerne med nu. Og det er så deres rolle lige nu. Jeg misunder dem ikke, for egentlig er der kun et rigtig valgt, nemlig at bygge nyt og dermed kigge ind i fremtiden, men det er trods alt også nemmere sagt end gjort. I sidste ende skal et stort økonomisk puslespil gå op. Sådan er det, når budgetter lægges. Spændende bliver det. Terningerne er kastet.

Fredericia

Private plejere og borgere mødte op til demonstration: Krævede svar på mange spørgsmål

Fredericia For abonnenter

Efter debat om udbud: Embedsmænd og Kære Pleje mødes fredag morgen

Fredericia

Forældre i kamp for Ungdommens Hus: - Havde det ikke været for huset, havde vores datter aldrig fået sin studentereksamen

Annonce