Annonce
Fredericia For abonnenter

TrekantBrand: Millioner gik til konsulenter - det er fortid, lover direktør

- Vi arbejder med alle elementer for at skabe en ny og fælles identitet for Trekantbrand, således der kan etableres sammenhæng mellem omdømme, fælles intern kultur, aktiviteter, målsætninger mv. Sådan lød forklaringen på, at selskabet brugte 95.000 kroner på udarbejdelse af designmanual samt nyt logo. Logoet blev mildt sagt ikke modtaget positivt hos brandfolkene, som var vant til at økser, hjelme og flammer var en del af deres idenditet. Arkivfoto
Regninger på over tre millioner kroner til konsulenter gemmer sig i regnskabet for TrekantBrand. De største er udskrevet i selskabets første år. Alene ét konsulentfirma blev betalt med 1,7 mio. kroner for gode råd om ledelsesstrukturen i selskabet. Det er fortid med dyre konsulenter, fastslår beredskabsdirektør Jarl Vagn Hansen, som har fjernet hele det ledelseslag, som blev etableret af hans forgænger.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

navne

Læserbrev

Svar på kritik: Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi

Læserbrev: I Fredericia Dagblad 17. februar stiller Søren Haastrup (Alternativet) byrådet en række kritiske spørgsmål vedrørende Fredericia Byråds beslutning om at købe den såkaldte Voss-grund på Vester Voldgade. Det er fint både at være kritisk og stille spørgsmål, da det hylder mit princip om åbenhed. Så tak for anledningen til at svare og forklare min holdning til lokalpolitisk håndværk. Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi, altså handelsværdien. Der indgår en række veluddannede og meget kompetente personer i den gruppe, der rådgiver os politikere om jordkøb. Jeg har al grund til at tro, at værdien er korrekt fastsat og har dermed ingen grund til, af denne årsag, at frasige erhvervelsen. Historisk set blev udledning af forskellige kemikalier m.m. ikke anset som en forurening - beklageligvis. Men med nutidens viden og teknologi har jeg det fint med, at grunden nu renses i det omfang, eksperterne anbefaler. I forbindelse med erhvervelsen laves der en samlet vurdering af grundens værdi, når den er klar til at blive taget i brug. Der er derfor ikke noget odiøst i, at der skal betales for oprensningen. Derimod glæder jeg mig over, at Fredericia Kommune investerer i en vigtig matrikel. En investering, der kan komme borgerne til gode. Søren Haastrup efterlyser mere åbenhed og gennemsigtighed i det lokale politiske arbejde. Såfremt hans efterlysning udspringer af en opfattelse af lukkethed og uklarhed om vores dispositioner, vil jeg opfordre Søren Haastrup til at være deltagende i de fora, der i samarbejde med borgerne sætter dagsordenen.

Fredericia

Se video: Følg gravemaskinen 'Langarm' fjerne jord af Fredericia Vold

Fredericia HK

FHK-general: Aalborg kom for at få en dag på kontoret, men det fik de ikke

Annonce