Annonce
Vejle

Trekantområdet får en ny uddannelse

19-årige Rasmus Dall fra Datariet i Vejle fik overrakt en præmie af Leif Rye Hauerslev foran fotoet af det færdige logo. Foto: FGU Trekanten
Til august åbner en ny forberedende grunduddannelse for 15 til 25-årige i Vejle, Billund, Middelfart og Fredericia.

Trekantområdet: Efter sommerferien åbner den nye fælles forberedende grunduddannelse (FGU) under navnet FGU Trekanten i Billund, Vejle, Fredericia og Middelfart kommuner. Målet er at tilbyde et samlet uddannelsestilbud efter grundskolen, der sigter på at gøre unge ikke-uddannelsesparate i alderen 15 til 25 år klar til en erhvervsuddannelse, gymnasial uddannelse eller beskæftigelse. Uddannelsen skal tilpasses de unges behov og interesser, og samtidig skal den medvirke til, at eleverne bliver afklaret både på det personlige, sociale og faglige plan, samt får sat et mål for deres fremtidige uddannelse og beskæftigelse.

Undervisningsformen adskiller sig fra den traditionelle skoleundervisning, eftersom FGU'en tager udgangspunkt i praksis, produktion og praktik.

Der arbejdes netop nu på højtryk for at finpudse uddannelsestilbuddet, og derfor har alle 117 medarbejdere været på en række udviklingsseminarer og der har været udskrevet en navne- og logokonkurrence med deltagelse af elever og ansatte fra alle skoler i Trekantområdet, der hører under FGU.

Det nye navn, FGU Trekanten samt tilhørende logo blev afsløret torsdag 14. marts.

- Jeg er utrolig stolt af at kunne præsentere det nye navn og logo; det er startskuddet til, at vi nu rigtig kan komme i gang med arbejdet i de fire kommuner, sagde en tilfreds leder, Leif Rye Hauerslev.

Vinderen af konkurrencen blev i øvrigt 19-årige Rasmus Dall fra Datariet i Vejle, der har tegnet det forslag, som har inspireret til det endelige logo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce