Annonce
Erhverv

Trinity glæder sig til konfirmationer og gæster i restauranten: - Det er helt fantastisk

- Det er helt fantastisk, og vi glæder os. Det bliver skønt at kunne genåbne restauranten og brasseriet igen både for gæster udefra og vores overnattende. Vi har allerede haft de første kunder i røret, som havde købt et ophold hos os, og som nu gerne vil indløse det, siger salgs- og udviklingschef Lisbeth Vinter- Wilhelmsen, Trinity Hotel- og Konferencecenter igen. Onsdag må der genåbnes for servering både ude og inde under de gældende restriktioner. Foto: Søren Gylling
30 procent af personalet har været hjemsendt hos Trinity Hotel- og Konferencecenter på grund af coronarestriktionerne. På onsdag bliver restriktionerne løsnet, og hotellet kan tage imod gæster i restaurant og brasseri. Og det står fast, at aftalte konfirmationer kan gennemføres til juni.

Snoghøj: Det kunne næppe være en smukkere morgen i Snoghøj end fredag. Strålende blå himmel over udsigten til Lillebælt fra Trinity Hotel- og Konferencecenter badet i forårssol. Og i tilgift nyheden om, at Folketingets partier giver tilladelse til at slå dørene op for gæster i restauranten og de store fester.

- Det er helt fantastisk, og vi glæder os. Det bliver skønt at kunne genåbne restauranten og brasseriet igen både for gæster udefra og vores overnattende. Vi har allerede haft de første kunder i røret, som havde købt et ophold hos os, og som nu gerne vil indløse det, siger salgs- og udviklingschef Lisbeth Vinter- Wilhelmsen fredag morgen.

Trinity har haft åbent for overnattende, men de har været henvist til at få middagen serveret på værelserne. Der har også været afviklet små møder med op til fem deltagere, men ellers har Trinity i lighed med andre hoteller kørt på laveste blus.

Annonce


Vi har haft 30 procent af vores personale hjemsendt, og dem glæder vi os til at se igen. Jeg vil tro, at vi allerede på mandag skal have de første i gang, så vi er klar til at åbne op på onsdag

Lisbeth Vinter-Wilhelmsen, salgs- og udviklingschef Trinity Hotel og Konferencecenter


- Vi har haft 30 procent af vores personale hjemsendt, og dem glæder vi os til at se igen. Jeg vil tro, at vi allerede på mandag skal have de første i gang, så vi er klar til at åbne op på onsdag, siger Lisbeth Vinter-Wilhelmsen.

Længe ventet

Den hurtigere åbningsfrekvens kom som en overraskelse for personalet, men en glædelig en af slagsen.

- Vi lukkede ned 18. december, så vi har ventet længe på genåbningen, så det er skønt, at det endelig sker. De aftaler, vi har haft med gæster om enten runde fødselsdage eller andre store fester, har vi rykket frem og rykket frem. De fleste har vi rykket, mens enkelte har opgivet, siger Lisbeth Vinter-Wilhelmsen.

Den nye aftale betyder blandt andet, at der fra 11. juni må være op til 100 gæster.

- Vi har aftale om flere konfirmationer, så det, ved vi nu, kan lade sig gøre. Det er helt perfekt, siger salgschefen.

Forsamlingsloftet på 10 fortsætter frem til 6. maj, hvor grænsen stiger til 25. Fra 11. juni bliver grænsen 100.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Hun var SÅ forsigtig, men endte alligevel med at smitte hele familien: Nu advarer Gitte alle andre mod at lade corona-paraderne falde

Annonce