Annonce
Erhverv

Trods ejerskifte: Traditionsrigt VVS-firma bliver i Taulov

Regionsdirektør hos Bravida (th.) trykker hånd med John Mathson Hansen, der er regionsdirektør hos Hoffmann Teknik. Bravida overtog formelt Alpedalens VVS 1. december, men overdragelsen blev først endeligt effektueret 1. februar. Foto: Bravida
Alpedalens VVS er nu fuldt overgået og integreret hos den store, nordiske service- og installationsvirksomhed Bravida A/S. Firmaet vil dog fortsat være at finde på Adelvej i Taulov.
Annonce

Fredericia: Også fremover vil medarbejdere fra Alpedalens VVS, som blev grundlagt i 1961, have adresse på Adelvej i Taulov.

Alpedalens VVS blev i december opkøbt af service- og installationsvirksomheden Bravida A/S. Den reelle overdragelse skete 1. februar, hvor Alpedalens VVS samtidig flyttede adresse fra Adelvej 34 til Adelvej 36. Firmaet bliver samtidig en del af Bravidas lokation i Kolding.

- Alpdalens VVS er et velrenommeret firma, som passer godt ind i vores forretning. Vi har i længere tid arbejdet strategisk på at vækste i Trekantområdet, og i starten af 2020 etablerer vi i den forbindelse et tværfagligt teknikhus i Kolding. Det falder helt naturligt, at Alpedalens VVS bliver en del af vores eksisterende VVS forretning og er med til at styrke kompetencerne i det nye teknikhus i Kolding, udtaler Bravidas regionsdirektør i Region Syd, Jørn Tønnes, i en pressemeddelelse.

I forbindelse med opkøbet er Alpedalens VVS' 35 medarbejdere fulgt med til Bravida A/S. Forinden var firmaet, der i 2018 havde en omsætning på 40 milioner kroner, en del af Hoffmann A/S i tre et halvt år.

Bravida A/S er en af Nordens største virksomheder inden for blandt andet VVS, ventilation og teknisk ejendomsdrift. Virksomheden har 11.000 medarbejdere fordelt på 160 lokationer i Sverige, Norge, Finland og Danmark - heraf er omkring 2000 ansat i Danmark.

Alpdalens VVS er et velrenommeret firma, som passer godt ind i vores forretning

Jørn Tønnes, regionsdirektør Bravida A/S

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - over en million mink skal aflives

FC Fredericia

For første gang i sæsonen kan FC Fredericia fylde bænken ud

Annonce