Annonce
Middelfart

Trods hjælp fra legendarisk speedwaykører: Middelfart-café laver landets tredje bedste burger

Her kan du få Danmarks tredjebedste burger - få meter fra Lillebælt og med udsigt til begge lillebæltsbroer hos Café Razz, der må se sig slået af restauranter i Ølgod og Sønderborg. Her serverer Maiken Engel. Foto: Daniel Kofoed.
Café Razz på kajkanten i Middelfart må se sig slået af restauranter i Ølgod og Sønderborg i kampen om at lave Danmarks bedste burger.

Middelfart: Trods hjælp fra den legendariske speedwaykører Nicki Pedersen må Café Razz se sig slået af spisesteder i Sønderborg og Ølgod i konkurrencen Danmarks Bedste Burger.

I sidste uge vandt Café Razz konkurrencen om at lave Fyns bedste burger, og mandag bakkede Nicki Pedersen det lokale burgersted op via restaurantens egen facebookside.

Her meddelte Nicki Pedersen i en video, at han ville køre speedway rundt om restauranten, hvis den vandt den landsdækkende konkurrence, der bliver afviklet af hjemmesiden www.opdagdanmark.dk, og hvor brugerne afgør, hvem der vinder.

Men onsdag middag udløb brugerafstemningen, hvor Lazy Dog i Sønderborg løb med æren.

- Det er nok meget godt, at vi ikke vandt, så vi ikke skulle til at rydde alle vores udemøbler væk, siger Rasmus Jørgensen fra Café Razz med et glimt i øjet med henvisning til Nicki Pedersens tilbud om at drøne rundt på speedway-cyklen få meter fra Lillebælt.

Annonce
Her er en af de mest populære burgere. Foto: Daniel Kofoed.

Klap på skulderen til ansatte

Rasmus Jørgensen glæder sig i stedet over, at Café Razz vandt den fynske del af konkurrencen, og det har restauranten allerede kunnet mærke på kunder, der er kørt langt for at få smagsoplevelsen.

- Der er blandt andet en, der var kørt herover fra Esbjerg, fortæller indehaveren, der særligt vil give sine medarbejdere et stort klap på skulderen, da det er dem, der årligt langer op mod 35.000 burgere over disken.

- Jeg er utrolig stolt over at vinde titlen den bedste burger på Fyn, og jeg takker mit personale for at være så effektive og gode, siger Rasmus Jørgensen.

Burgersalget er år for år steget jævnt, og kun 20 procent af kunderne er lokale. Resten tiltrækker Café Razz fra udenfor Middelfart.

Der er syv forskellige burgere på menukortet - herunder en mexikansk og en vegansk burger. Til næste år regner Café Razz med at lancere en lakseburger.

I finalerunden med 10 deltagere fik Café Razz 1295 stemmer og blev slået af Spisehuset Pagoden i Ølgod (2971 stemmer) og Lazy Dog i Sønderborg (3018 stemmer).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Rickey opdagede brand: Frygtede sovende beboere i tidligere bordel

Annonce