Annonce
Sport

Troels Kløve er tilbage på sin gamle hjemmebane

Troels Kløve har udviklet sig til en målfarlig midtbanespiller i OB. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix.
- Specielt at spille i Horsens igen, siger Troels Kløve, der er klar igen hos OB til søndagens kamp.
Annonce

Middelfart: - Det er meget specielt for mig at spille i Horsens. Jeg startede i Horsens om 12-årig og spillede der indtil for fire år siden, siger 29-årige Troels Kløve.

AC Horsens har kun fostret få superligaspillere i de seneste år, men Troels Kløve, Frederik Rønnow og Mads Bech er sluppet gennem nåleøjet til eliten.

Troels Kløve pådrog sig en revne i lysken mod AGF for to måneder siden, men nu er han klar igen.

- Vi havde frygtet en pause på to måneder, men nu er jeg klar. Jeg kan stadig mærke min skade, men jeg er klar til superligafodbold igen. Jeg startede på bænken mod FC Midtjylland, og jeg mangler kamptræning fra min lange pause. Der er nok nogle, der er mere kampklar end mig, så jeg forventer ikke at starte inde på søndag, siger Troels Kløve.

Han har scoret en enkelt gang mod AC Horsens. Det skete i Horsens, da han bragte Sønderjyske foran mod "de gule", men AC Horsens vandt kampen med 2-1.

- Jeg var med til at rykke op i Superligaen med Johnny Mølby som træner, men min største oplevelse i AC Horsens var Europa League-kampen mod Sporting Lissabon, da vi spillede 1-1 på hjemmebane. Min største oplevelse i Sønderjyske var sølvmedaljerne. Jeg var skadet halvdelen af sæsonen, men fik en medalje, siger Troels Kløve.

Annonce

God karriereplan

- Jeg er tilfreds med min fodboldkarriere. Måske skulle jeg have skiftet fra AC Horsens et år tidligere, for jeg følte selv, jeg gik i stå. Vi havde en dårlig sæson, erkender han.

Han spillede to et halvt år i Sønderjyske og har nu spillet halvandet år i Odense. Han har kontrakt halvandet år endnu.

- Jeg er glad for at spille i OB, og jeg har ikke andre planer. Jeg er ikke begyndt at spekulere på, hvad der skal ske, når min kontrakt udløber, siger han.

- Jeg har det fint i OB. Jeg tror på sejr på søndag, og jeg tror på, at vi kommer i slutspillet. Det er dog ikke en selvfølge for OB. Vi har trods alt kun prøvet det én gang, erkender Troels Kløve, der bor i Middelfart. Det er centralt for fodbolden i OB og forældrene i Korning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

En vision for åbenhed

Annonce