Annonce
Alarm 112

Tungt bevæbnet politi ledte efter mand ved tidligere swingerklub: Nu er han anholdt

Den 31-årige mand har været eftersøgt flere steder, inden han blev anholdt på en adresse i Struer. Gæster på et værtshus blev bedt om at blive inde, indtil politiet var færdige med aktionen. Foto: Morten Stricker.
En 31-årig mand er blevet anholdt og sigtet for trusler, efter politiet hele natten til tirsdag ledte efter ham ved en tidligere swingerklub i Ejstrup. Den 31-årige blev eftersøgt flere steder, inden politiet fik fat i ham.

Ejstrup: En 31-årig mand er tirsdag blevet anholdt og sigtet for at fremsætte trusler mod flere personer. Ifølge en pressemeddelelse fra Sydøstjyllands Politi er det samme mand, som politiet brugte hele natten og formiddagen på at lede efter på Esbjergvej i Ejstrup.

Tirsdag var tungt bevæbnet og talstærkt politi til stede på adressen, hvor swingerklubben Euroclub 300 holdt til, indtil den i efteråret gik konkurs.

Politiet var fåmælt fra morgenstunden, hvor ordensmagten kun ville oplyse, at de var i gang med at lede efter en person. Personen, den 31-årige mand, blev tirsdag formiddag anholdt på en adresse i Struer midtby, hvor bevæbnet politi også var til stede.

Annonce

Politiaktionen i Struer betød blandt andet, at seks gæster og indehaveren af værtshuset Kommandobroen, Betina Hamborg, ved 11-tiden blev bedt om at blive inde på værtshuset og låse døren, da en politikaktion var nært forestående i bygningen. Omkring klokken 11.25 kom politiet ud med en person i håndjern.

Eftersøgt flere steder

Ifølge Sydøstjyllands Politi fremsatte den 31-årige trusler på en adresse i Kolding mandag aften omkring klokken 18. Han forlod derefter adressen, og så blev Sydøstjyllands Politi tilkaldt. Den 31-årige, hvis identitet var kendt, blev eftersøgt flere steder, inden han altså blev anholdt i Struer.

Sydøstjyllands Politi oplyser i pressemeddelelsen, at der er blevet foretaget en ransagning på den tidligere swingerklub.

Politiet forventer nu, at den anholdte 31-årige mand vil blive fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Kolding i morgen onsdag. Ifølge pressemeddelelsen vil Anklagemyndigheden i den forbindelse vil begære dobbelt lukkede døre under rettens behandling af sagen. Det betyder, at offentligheden ikke må være til stede i retssalen - heller ikke i form af journalister.

Politiet var talstærkt til stede ved den tidligere swingerklub både i løbet af natten til tirsdag og tirsdag formiddag. Foto: Presse-fotos.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce