Annonce
Læserbrev

Tusind tak til jer i hjemmeplejen

Annonce

Læserbrev: Min mor har igennem de sidste 15 år modtaget hjemmehjælp af hjemmehjælpen, der møder ind i Taps. Det er til stor glæde for både min mor og min far. Min far døde desværre ganske uventet for 14 dage siden, og jeg som datter og mine brødre er dybt taknemmelige for den støtte og hjælp, vi har fået og får til vores mor, der er afhængig af hjælp hele døgnet. Ydermere træder hjemmesygeplejen ind og yder sorgstøtte til vores mor. Det er så rørende og kærligt, at jeg ikke ved, hvordan jeg nogensinde kan vise dem min taknemmelighed.

Mange steder i Danmark er hjemmehjælpen udskældt, og de får ofte i medierne "et hak i tuden". Ord som manglende omsorg og nærvær, dårlig struktur er blandt andet det man i medierne kan læse om.

Men jeg må sige, at jeg er imponeret over den måde, de har været her for vores mor og for os alle midt i vores dybe sorg. Vores mor er kun 67 år og skleroseramt, og vores far nåede kun at blive 70 år. Han var i super god form og har passet vores mor i alle årerne, selvfølgelig med hjælp fra hjemmeplejen.

De kærlige ord de søde SSH og SSA siger om at komme hos vores forældre er helt rørende. De har grædt med os og er så fantastiske. Ligeledes både visitator og sygeplejelederen. Vi takker alle for støtte og omsorg.

Annonce
Annonce
Fredericia

Endnu et villa-indbrud

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce