Annonce
Kultur

TV fra Stormgård: Grundlovsmøde hjemme fra borgmesterens have

Borgmester Jens Ejner Christensen kommer ikke til at spilde tiden på transport til årets grundlovsmøde, for det holdes som et onlinemøde hjemme i hans egen have. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Vejle: Grundlovsmøder er en gammel affære. Men i år kommer i hvert fald Venstres møde til at foregå på en helt ny måde. Det bliver et onlinemøde hjemme i borgmester Jens Ejner Christensens have ved Stormgård i Vindelev.

Der skulle være garanti for godt vejr hjemme i stuerne, når man fredag den 5. juni fra klokken 14.30 følger med via hjemmesiden https://vejle.venstre.dk

Venstres vælgerforeningsformand René Jensen-Iversen byder velkommen. Der efter taler borgmester Jens Ejner Christensen, folketingsmedlem Christoffer Aagaard Melson og regionsrådsmedlem Gitte Frederiksen.

Mødet vil efterfølgende kunne ses som streamning på hjemmesiden.

Venstre har i øvrigt valg at støtte det lokale erhvervsliv. Det sker ved køb af annoncer i alle lokale aviser og ved køb af 10 gavekort på hver 500 kroner, der udtrækkes blandt Venstres medlemmer.

- Vi gør det sådan, at der er et gavekort til udlodning i hver af de ni Venstrevælgerforeninger i Vejle og to i Vejle som den store by. Gavekortene er så vidt muligt købt lokalt, siger René Jensen-Iversen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Fredericiansk lottospiller var millionær i to måneder uden at vide det: - Du får ikke min Nemkonto

Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Fredericia

Døgnrapporten: En fik forbud mod at komme på restauration - en anden fik fire sigtelser

Annonce