Annonce
112

Tyv rendte med julepynten – og værktøj fra kælderrum

Fredagens døgnrapport byder på lidt af hvert. Udover påvirkede bilister har der også være indbrud i både villaer og et kælderrum. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe, JFM
Under indbrud er det ofte smykker, elektronik eller kontanter, der er tyvenes foretrukne. Under et indbrud i et kælderrum mistede en beboer dog noget helt andet.

Fredericia: Døgnrapporten fredag melder igen om flere indbrud forskellige steder i byen.

Mellem klokken 16.30 og 18.50 torsdag er det gået ud over en villa på Pontoppidansvej i Fredericia. Her er et kældervindue blevet brudt op, og fra steder er der blevet stjålet smykker og parfumer.

Smykker, et ur og en computer blev udbyttet under et indbrud begået mod en villa på Aarestrupsvej. Det er sket mellem klokken 17.15 og 20.10 torsdag. Her er ruden i en terrassedør blevet knust.

Annonce

Sigtelser til bilister

Og så til et af de mere usædvanlige. Over en relativt lang periode – mellem 28. december sidste år og i mandags har en eller flere gerningsmænd været forbi et kælderrum på Franz Hansens Allé. Hængelåsen til kælderrummet er blevet brudt op, og derfra er der blevet stjålet værktøj og en kasse med julepynt.

Derudover er der et par bilister, der har befundet sig på den forkerte side af loven.

Torsdag klokken 12.25 på Snoghøj Landevej blev en 23-årig mand fra Fredericia stoppet. Politiet mistænkte manden for at køre bil, selvom han var påvirket af enten medicin eller stoffer. Det er han nu blevet sigtet for.

Samme sigtelse fik en 35-årig mand, da han blev stoppet på Taulov-motorvejen fredag klokken 01.05. Og så blev en 36-årig mand sigtet for at køre i bil i frakendelsestiden. Han blev stoppet rutinemæssigt af en patrulje på Vejlevej i mandags.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Få overblikket: 1. maj-festen er aflyst, men hvad med Sommerrock og alt det andet?

Læserbrev

Midt i en corona-krise: Isolation kan være fatal for mange

Læserbrev: Coronavirus er farlig på mange måder. Det er den blandt andet, fordi den er med til isolere borgere med psykiske problemer. For at mindske risikoen for spredning af corona bliver mange af borgerne bedt om at opholde sig inden døre. Det påvirker dem, og risikoen for angst, tankemylder og rastløshed er nærliggende. Det er især unge borgere med psykiske problemer, de er usikre og bliver nemt ladt i stikken. Alle vores kræfter går til corona i øjeblikket. Jeg har derfor spurgt kommunaldirektøren om, hvad gør vi for, at den gruppe af sårbare unge ikke bliver glemt og hvilke tiltag, der sat i værk. Er der for eksempel iværksat en løbende vurdering? Følger vi op telefonisk? Der er mange spørgsmål, der trænger sig på i tider som disse. Som byrådsmedlem kan jeg ikke vide alt, det erkender jeg, men jeg kan gøre et forsøg på, at finde ud af det. Noget af det værste, der kan ske, er, at borgere - unge som ældre - med psykiske problemer bliver glemt. For borgere med psykiske problemer, der bliver glemt, kan det være lige så farlig som coronavirus, hvis de ikke får den rette behandling. Behandling og støtte er lige så vigtig for en psykisk ramt borger som kemo for en kræftpatient.

Fredericia

I corona-stilhed ombygges p-plads og facade renoveres ved Fredericia Realskole

Fredericia

Tidligere X Factor-deltager skaber glæde med koncert hver dag under coronaen

Fredericia

60 pigehold er lige nu klar til fodboldcup i Madsby - men corona afgør hvornår

Annonce