Annonce
Fredericia

Tyv smed sten gennem ruden – brød ind i villa

Der har været indbrud i et par villaer i Fredericia og omegn de seneste dage. Et af stederne blev en rude knust med en sten. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Fredericia: Torsdag klokken 11.46 anmeldte en villaejer fra Snoghøj, at der havde været ubudne gæster forbi pågældendes villa.

Gerningstidspunktet er ifølge politiet ukendt, men tyven er kommet ind i huset ved at smide en sten gennem en rude i hoveddøren, og efterfølgende er tyven sandsynligvis gået ud gennem terrassedøren, som stod åben. Der er ikke anført på døgnrapporten, hvad – hvis noget – der er forsvundet fra ejendommen.

Det fremgår ligeledes heller ikke, hvad der blev stjålet under et indbrud i en villa på Gl. Ribevej. Det indbrud er sket onsdag mellem 10.30 og 12.35.

Tyven har her først klippet en lås til garagen op for at komme ind der, men aflistede også en rude til et køkkenvindue for at komme ind i villaen.

Der blev stjålet en pung under et indbrud i en lejlighed på Søndermarksvej. Det indbrud er sket mellem klokken 14 og 18 tirsdag. Hvordan tyven er kommet ind, er der ingen oplysninger om.

En 17-årig dreng kan se frem til en sigtelse, efter at han onsdag eftermiddag blev stoppet på en lille knallert i Jernbanegade. Det viste sig nemlig, at han kørte på knallerten påvirket. Drengen er ikke fra lokalområdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Til sommer skal madrester i poser i nye spande: Fredericias rester skal til Holsted og forvandles til pulp

Fredericia

Gode forhold og næsten ingen kø: Flere hundrede er allerede blevet testet for covid-19 i MesseC

FC Fredericia

En uhyggelig modstander: FC Fredericia vandt senest over Silkeborg i 2016

Fredericia For abonnenter

Poser kan blive erstattet af spande: Det vil sætte renovationsudgiften i vejret

Annonce