Annonce
Alarm 112

Tyve har kig på dyrt elværktøj

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Fredericia: Flere indbrud i de seneste døgn har haft dyrt elværktøj som fokus. Ved et enkelt indbrud i en varebil på Huslodsvej natten til tirsdag mistede ejeren således værktøj af mærket Dewalt for 35.000 kroner. Det oplyser vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard, Sydøstjyllands Politi.

Fra et kælderrum på Nymarksvej var det boremaskiner af samme fabrikat, som tyven fik med sig, efter at have slået en rude ind.

På Kongstedvej har en tyv eller flere stjålet hækkeklipper og motorsav af mærket Steel. Ved samme indbrud er en traktor blevet tappet for diesel, som er blev fjernet i dunke, der stod på stedet.

En motorcykelejer på Skovvej har mistet sin rød-hvide motorcykel af mærket Honda. Den er uindregistreret, men har stelnummeret CBR 600. Motorcyklen stod låst inde i et skur ved boligen. Det blev brudt op i tidsrummet fra den 14.-15. november, men sagen blev først anmeldt 1. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Politikere undrer sig også efter Enhedslistens kritik: Hvor mange kommunale millioner er der sat af til folkeskolen?

Fredericia

Enhedslisten retter mistanke mod eks-borgmester og kommunaldirektør: Frygter udvalgssager er blevet fjernet og velfærdsbudget er pustet kunstigt op

Fredericia

Xenia afleverer sine børn for at kunne passe andres: - Folk gør bestemt, hvad de kan

Fredericia For abonnenter

Skal jonglere mellem morhatten, lærerhatten og arbejdshatten: Mette føler ikke, hun slår helt til

Annonce