Annonce
forside

Tyve slog til på prominente adresser

Røgkanoner er en meget effektiv måde at skræmme tyve væk på, fortæller Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt i Vejle. Det viste sig også at være tilfældet i nat i Frisørgården. Arkivfoto

Vejle: I de seneste par dage har områdets indbrudstyve været kreative med deres valg af adresser at slå til på.

Det fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt i Vejle.

Natten til torsdag var det Vejle Boldsklubs lokaler på Heliumvej, det gik ud over. Her har tyven brudt døren op til et kontor og rodet rundt i forskellige skabe. Der er blevet stjålet en sort Huawei mobiltelefonen, en 15 tommer computer af mærket Asus og et Sony videokamera.

Natten til fredag er Brejning Kirke blevet udsat for indbrud klokken 02.50. Tyven har sparket kirkedøren op og stjålet to lamper fra kirkerummet.

Klokken 03.06 blev flere alarmer i Bredballecentret aktiveret. Her havde indbrudstyve skaffet sig adgang til baglokale og frokoststue hos Frisørgården, men røgkanonerne på stedet blev også aktiveret, og det lader derfor ikke til, at tyvene har fået noget med sig derfra.

Senere natten til fredag klokken 04.02 slog tyve til ved Danske Bank i Havneparken. Her blev et vindue på den sydlige side af huset brudt op med et koben. Alarmen på stedet gik med det samme, og der er derfor tilsyneladende heller ikke stjålet noget herfra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

112 For abonnenter

37-årig kvinde dømt for omfattende bedrageri: 'Udlejede' campingvogn og 'solgte' koncertbilletter

Annonce