Annonce
Debat

Udendørs padelbaner ved FIC: Hvor bliver overdækningen af?

Søren Grøn Stampe. Privatfoto
Annonce

Læserbrev: Fredericia Kommune har nu etableret to nye udendørs padelbaner ved Fredericia Idrætscenter.

Lad mig understrege, at de nyetablerede baner er utrolig flotte og lækre at spille på. Ligeledes er der et godt og effektivt lys, så der virkelig kan spilles padel på alle tider af døgnet.

Derfor undrer og ærgrer det også mig gevaldigt, at man ikke har valgt at overdække banerne, nu hvor man har valgt at investere i de nye, flotte baner.

I Danmark har vi i gennemsnit 189 dage om året med nedbør, hvilket vil reducere den mulige spilletid med ca. 50 pct. på banerne ved FIC. Derfor forstår jeg ikke, at man har fravalgt overdækningen af padelbanerne.

En overdækning vil sikre at borgerne har mulighed for at spille padel hele året rundt uanset vejr og vind. Så hvorfor ikke give borgerne muligheden for at spille hele året rundt?

Derudover vil foreningslivet kunne holde gang i deres sportsgren og ikke være nødsaget til at lukke ned halvdelen af året. Det er på ingen måde særlig smart eller effektivt at booke banerne dage eller uger frem, da man ikke kender vejrsituationen.

Banerne har et kæmpe potentiale for høj udnyttelsesgrad, men det kræver en overdækning.

Borgerne fortjener ikke halve løsninger. Et skrækeksempel er padelbanen ved Gasværksgrunden. Den bliver stort set aldrig brugt. Det er direkte spild af borgernes penge.


Sportsfaciliteterne i Fredericia Kommune skal laves ordentligt og grundigt, ellers bliver de nye baner med stor sandsynlighed efterladt til sig selv, og en masse penge vil være spildt.

Søren Grøn Stampe


Sportsfaciliteterne i Fredericia Kommune skal laves ordentligt og grundigt, ellers bliver de nye baner med stor sandsynlighed efterladt til sig selv, og en masse penge vil være spildt.

Nils Skeby har netop været i medierne omkring egenrådige beslutninger i en idrætspolitisk magtelite. Er der paralleller til beslutningsprocessen her?

Man kunne godt få den tanke, og det kunne være interessant at få belyst.

Afslutningsvis kunne det være meget relevant for borgerne at få svar på følgende:

Hvorfor er padelbanerne ikke blevet overdækket fra start?

Hvornår laves overdækningen af padelbanerne ved Fredericia Idrætscenter?

Borgerne må have svar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Lyt til Politik med Funding og Løvkvist: Støjberg skal vælge mellem den blå og den sorte tale på søndag

Annonce