Annonce
Fredericia

Udenlandske lastbiler parkerer på Vejlbyvej: Nu stopper det

Udenlandske lastbiler holder parkeret på Vejlbyvej - men det bliver der snart sat en stopper for. Privatfoto
Mange lastbiler med udenlandske nummerplader holder parkeret på jordplads på Vejlbyvej i nærheden af Ball. Men nu har Fredericia Kommune sat parkering forbudt-skilte op.

Fredericia: Der bliver nu sat en stopper for udenlandske chaufførers parkering på Vejlbyvej.

En gruppe chauffører har gennem længere tid brugt en jordplads over for virksomheden Ball til at parkere. Men nu har Fredericia Kommune sat betonklodser og parkering forbudt-skilte op på pladsen.

- Pladsen er ikke beregnet til parkering. Der har været trafikmæssige problemer med det. Dels har lastbilerne nærmest holdt helt ude ved vejen, og dels har lastbilerne slæbt vand og grus med ud på vejene, siger trafikplanlægger Morten Kurtzmann Svanborg fra Vej & Park hos Fredericia Kommune.

Skilte og betonklodser blev sat op torsdag i sidste uge. Når de sidste lastbiler har forladt pladsen, bliver den spærret helt af, oplyser trafikplanlæggeren.

Så kommer det til at fremgå klart, at stedet ikke skal bruges til parkering. Og hvis chaufførerne stadig bruger pladsen, er Fredericia Kommune klar til at få politiets hjælp til at flytte lastbilerne.

Der er også brug for en oprydning på arealet, for der ligger blandt andet paller med plastikaffald.

- Der er dog ikke sikkert, det er chaufførernes affald. Der er måske nogen, der har tømt en trailer derude, siger Morten Kurtzmann Svanborg.

Planen er, at der skal plantes græs på arealet. Det har der også tidligere været.

Mandag morgen var der også lastbiler parkeret på Vejlbyvej. Men snart spærres pladsen helt af. Privatfoto
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce