Annonce
Fredericia

Udforsk området ved Kongsted Søerne

Området ved Kongsted Søerne er en naturperle, lyder det fra Arternes Fredericia, der arrangerer en tur til søerne. Privatfoto
Annonce

Kongsted: Arternes Fredericia holder arrangementet Udforsk området ved Kongsted Søerne. Det foregår i Kongsted på Kongsted Engvej 21 den 22. oktober klokken 16:00.

- I Arternes Fredericia har vi denne gang valgt at mødes på P-Pladsen på Kongsted Engvej 21 for at udforske området ved Kongsted søerne. Kongstedsøerne er et hyggeligt skov- og naturområde med vandløb, søer og et rigt fugleliv. Vi kan være heldige at se isfugle. Oddere ses eller spor fra dem ved Spang Å, lyder det fra arrangøren, som forklarer videre:

- Artsambassadørerne skiftes til at komme med ideer til, hvad der skal ske, når vi mødes. Mens vi går og nyder naturen, fortæller vi glad og gerne om ideerne bag Arternes Fredericia. Holder du af naturen, bliver du glad af at se smukke planter og dyr, og har du lyst til at dele din glæde med andre, så kom og vær med. Det kræver ingen særlig viden at være med - den får vi sammen.

Arrangementet er for alle, man møder bare op på parkeringspladsen ved Kongsted Engvej 21.

- Tag gerne kaffe eller anden drik med til turen, siger arrangøren. /jfm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Statsministeriet indkalder til pressemøde om corona

Annonce