Annonce
Middelfart

Udlejet: Nyt liv til det gamle apotek

Algade fremstår coronatyst i disse dage. Men til sommer kommer der liv i det gamle apotek, som netop er blevet udlejet. Hvem, der skal drive forretning fra adressen, vil erhvervsmægler Niels Henrik Billund endnu ikke ud med. Foto: Jan Bonde
Den majestætiske bygning i Algade får nyt liv til sommer. Men hvem der rykker ind, vil erhvervsmægler Niels Henrik Billund ikke ud med endnu. Dog fortæller han, at der ikke er tale om en butikskæde.

Middelfart: På de sociale medier er der godt gang i gætterierne på, hvad der skal ske med det gamle apotek i Algade. For et klistermærke med ordlyden "Udlejet" er sat fast på ruden.

Men man må væbne sig med tålmodighed lidt endnu. I hvert fald vil erhvervsmægler Niels Henrik Billund fra Fredericia, der har stået for udlejningen, ikke fortælle, hvad der venter gadens gæster.

- Lejerne vil gerne gå lidt stille med dørene en uges tid endnu. Men jeg kan fortælle, at det ikke er en butikskæde. Og så kan jeg sige, at jeg med det her synes, der tegner sig et meget spændende hjørne af gågaden, siger Niels Henrik Billund.

- Med caféen i apotekergården, en flot blomsterbutik og så den nye lejer, så bør det gøre denne del af gågaden mere attraktiv, siger han.

Med apotekerbygningen udlejet kan Niels Henrik Billund dermed konstatere, at han ikke har mere på hylderne i Middelfart lige nu.

- Nej, vi har alt udlejet. Når det er sagt, så har vi nogle forespørgsler fra virksomheder, der gerne vil ind i byen. De vil bare gerne finde andre lokaler, end dem, der lige nu står tomme i gågaden. Så det kigger vi på, siger erhvervsmægleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Åbnede under corona-nedlukning: Indisk restaurant er kommet godt fra start

112 For abonnenter

Pistol blev brugt ved drabet i Korskærparken: To mænd idømt flere års fængsel for våbenbesiddelse

112

Efter sammenstød - passager måtte tjekkes

Annonce