x
Annonce
Fredericia

Udsat vejarbejde går i gang søndag: Strækninger på Skærbækvej udbedres

Flere strækninger på Skærbækvej skal udbedres søndag til tirsdag. Blandt andet ved rundkørslen ved Adelvej/Skærbækvej Arkivfoto: Peter Honoré
Fra søndag til og med tirsdag bliver der lavet asfaltarbejde på Skærbækvej.

Fredericia: Et asfaltarbejde på Skærbækvej, der skulle være udført i søndags, blev udskudt på grund af vejret, men nu oplyser kommunen, at man 10. november vil forsøge at gennemføre asfaltarbejdet. Det skriver Fredericia Kommune på Facebook.

Vejarbejdet foregår på to strækninger mellem rundkørslerne ved Stovstrup og Hejse Kro. Dog vil det være muligt at komme til eksempelvis Tantes Have, der ligger mellem de to rundkørsler. Det kan ske via Gl. Ribevej.

Søndagens vejarbejde betyder desuden, at der vil være en ruteændring af busrute 4.

Mandag og tirsdag fortsætter asfaltarbejdet på Skærbækvej. Her vil der efter klokken 18 være spærret for gennemkørsel mellem rundkørslen ved Adelvej og Dronningens Kvarter. I dagtimerne bliver der arbejdet på den anden side af Skærbækvej fra fra Kolding Landevej til Skærbæk Ringvej. Omkørsel kan foregår via Tingvejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det er jo ikke coronaen, der er skyld i teatrets lukning, men en katastrofal dårlig bestyrelse og forblindede politikere i byrådet

Læserbrev: En god nyhed i dag (20. marts, red.): Musicalakademiet er ikke berørt af konkursen. Naturligvis skal der fremover være teater i Fredericia. Det ville der også have været i dag, hvis ikke man havde smidt om sig med de mange millioner samt med den hjælpepakke til kulturen, som regeringen har meddelt i dag. Det er jo ikke coronaen, der er skyld i teatrets lukning, men en katastrofal dårlig bestyrelse og forblindede politikere i byrådet, der ikke kunne få armene ned, når teatret og Søren Møllers navn blev nævnt. Hvis ikke Fredericia Kommune gennem årene havde givet et trecifret millionbeløb til teatret, ville lukningen være sket for mange år siden. For Søren Møller var kommunekassen en "tag selv-kasse". Der må være nogle, der har røde ører, og nu vasker man hænder i stor stil. Jeg har gennem flere år opfordret teatret til kun at blive i Fredericia samt spurgt til økonomien vedrørende deres ophold i København, men aldrig fået svar. Men vi skal videre, vi må igen have et teater op at stå i Fredericia. Det skylder vi byens forretningsliv samt de mange unge talenter, der har været tilknyttet teatret. Vi har rammerne i det eksisterende. Drømmen om et kulturhus med teater ligger langt ud i fremtiden, men det er godt at have en drøm. Det bliver svært at finde en ny teaterchef med samme kaliber som Søren Møller, men han skulle have læst H.C. Andersens eventyr "Konen med æggene".

Annonce