Annonce
Fredericia For abonnenter

Udsigt til tålmodighed på indfaldsvejen

Der skal etableres både ny frakørsel til motorvejen mod Kolding og gøres mere plads til let og tung trafik på Snoghøj Landevej i det 40 mio. kroner dyre anlægsprojekt ved afkørsel 59. Det sættes efter tidsplanen i gang til maj, og nogenlunde samtidig ventes det, at asfalten skal lægges om på dele af Snoghøj Landevej. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Fredericias absolut største indfaldsvej Snoghøj Landevej og Strandvejen skal de kommende måneder lægge asfalt til en række store vejarbejder. Vejdirektoratet har ombygning af frakørsel 59 i støbeskeen, ny asfalt skal erstatte bulet asfalt tættere mod byen, og rørarbejde spærrer det sidste stykke mod byen.
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hjemmepleje. Vi ser til med større og større undren

Læserbrev: Det er med større og større undren, vi i SF dag for dag kan følge håndteringen af økonomien på velfærdsområderne i Fredericia Kommune. På det seneste har man i dagspressen kunne læse om den seneste udbudsrunde på privat hjemmepleje, hvor det fremgår, at de nuværende udbydere er blevet underbudt af en ny udbyder, der har budt hele 10 pct. under de øvrige tilbudsgivere. Den nye udbyder opererer alene i Haderslev Kommune. Vi bliver af kommunaldirektøren forsikret om, at alt er gået efter bogen, og at Fredericia Kommune har pligt til at tage mod det billigste tilbud. Det er ikke ikke helt rigtigt, man må gerne med inddrage kvaliteten i vurderingen. Det kunne være rart om de politisk ansvarlige som f.eks. borgmesteren vil svare på følgende spørgsmål: 1) Er kvaliteten af opgaverne beskrevet i udbuddet af hjemmepleje sænket i forhold til den nuværende standard? 2) Har Fredericia Kommune forholdt sig til om tilbudsgiverne har ordnede løn og arbejdesforhold? 3) Er man i Fredericia Kommune igang med at sænke kvalitetsstandarden på hjemmepleje, således Fredericia Kommunes egen hjemmepleje sænkes tilsvarende niveau? Det er soleklart, at enten skal den ældre borger have mindre og ringere hjemmepleje, eller så skal spsu-medarbejderne løbe stærkere, med mindre der tale dumpingpriser fra en ny aktør, som ønsker at komme ind på markedet.

Fredericia

Private plejere og borgere mødte op til demonstration: Krævede svar på mange spørgsmål

Annonce