Annonce
Fredericia

Udvalg inviterer til borgermøde om jobcentret - denne gang med fokus på virksomhedsservice

I de senere år har der med jævne mellemrum været holdt borgermøder om jobcentret i Fredericia. Nu inviterer social- og beskæftigelsesudvalget til et møde 24. juni. Arkivfoto: Mette Mørk
Social- og beskæftigelsesudvalget inviterer til borgermøde om jobcentret - denne gang med fokus på samarbejdet med virksomhederne.
Annonce

Fredericia: 24. juni inviterer social- og beskæftigelsesudvalget til borgermøde om jobcentret. Denne gang er der fokus på virksomheder og derfor oplæg fra Beskæftigelsesforum og lokale virksomheder. Det oplyser Fredericia Kommune i en pressemeddelelse.

- Vi havde et rigtig godt dialogmøde i Tøjhuset i januar, hvor der var mange gode input og ideer. Vi skal skabe fremtidens jobcenter i tæt samarbejde med borgere og virksomheder, og derfor er jeg glad for, at så mange har engageret sig i debatten om jobcenteret. Jeg ser frem til en spændende aften med fokus på at skabe et endnu tættere samarbejde, oplyser formand for social- og beskæftigelsesudvalget Peder Wittendorff Tind (V) i pressemeddelelsen.

Annonce

Ni anbefalinger fra analyseenhed

Fredericia Kommune har omkring 1.500 virksomheder, og Jobcenterets virksomhedsservice samarbejder med flere end 40 procent af dem om blandt andet rekruttering og opkvalificering. I slutningen af marts offentliggjorde Fredericia Kommunes analyseenhed en analyse med ni anbefalinger, der skal bringe Jobcenteret endnu tættere på virksomhederne.

- Vi har fået nogle gode anbefalinger fra analyseenheden, som vi er gået i gang med at omsætte til handling. Sideløbende med det er det vigtigt, at vi har en løbende dialog med virksomhederne om deres behov og ønsker, og med de borgere der bliver matchet med et job, virksomhedspraktik eller fleksjob. Jeg glæder mig til, at vi kan få nogle spændende debatter og ikke mindst nogle konkrete input til, hvordan vi kan forbedre vores samarbejde med virksomheder og borgere, oplyser næstformand i udvalget Søren Larsen (S).

Borgermødet foregår i Fredericia Idrætscenter kl. 17.30 til 19.30. Af hensyn til et let traktement, skal man tilmelde sig på mail: jobforalle@fredericia.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Politisk flertal vil forhindre betaling for vælgererklæringer

FC Fredericia For abonnenter

Eftertanker om FC: De næste to uger definerer sæsonen

Fredericia

Mundbind eller visirer rykker ind på kommunale institutioner - værnemidler er klar

Annonce