Annonce
Læserbrev

Vi tillader os at være uenige med Venstres politiske prioriteringer og grundlæggende synspunkter

Læserbrev: I JydskeVestkysten den 3. oktober fremsætter borgmester Jørn Pedersen udtalelser om vores arbejde som udvalgsformænd. De er desværre så langt fra realiteterne, at det kræver en kommentar:

Jørn Pedersen påstår at SF og Enhedslisten er skyld i overforbruget på henholdsvis social- og sundhedsområdet og på handicapområdet.

Overforbruget på de to områder vi er udvalgsformænd for, skyldes ikke et ønske, vi har. Tværtimod. Det skyldes, at flere har brug for hjælp, som de har lovkrav på. Den tendens er desværre stigende, og det er den overalt i landet.

Det håber vi, der er enighed om i hele byrådet, og derfor er det trist, at borgmester Jørn Pedersen fremturer med, at vi er de skyldige i den sammenhæng.

Jørn Pedersen påstår, at SF og Enhedslisten ikke ville deltage i opbremsningen på vores udvalgsområder.

Det var ikke os som formænd, der besluttede, at der ikke kan spares på social- og sundhedsområdet og de handicappede. Den beslutning blev truffet enstemmig af de to udvalg. Vel at mærke er der borgerligt flertal i begge udvalg. Så det er heller ikke sandt.

Jørn Pedersen påstår, at SF og Enhedslisten gerne vil modtage penge fra fællesskabet til betaling for overforbruget i 2019 på de to områder, men vil ikke bidrage. Heller ikke det er sandt. Vi har begge accepteret, at de to udvalgsområder bidrager med hver 1,5 % af budgettet i 2020 i en solidarisk lige løsning med byrådets øvrige udvalg.

Kære Jørn Pedersen; Vi tillader os at være uenige med Venstres politiske prioriteringer og grundlæggende synspunkter. Vi respekterer, at vi er uenige. Men vi beder os venligst fritaget for usande fremstillinger af vores arbejde som udvalgsformænd og byrådsmedlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Håndværkerformand sætter spørgsmålstegn i mørklægningssag: Millioner kunne måske have været sparet

112

En lang indsats er slut: 24 brandfolk har nedkæmpet brand i lagerhal og båd

Kultur For abonnenter

Skuespillere ser lys forude for teaterfremtid: Vi tror på et nyt Fredericia Teater

112

Røgudvikling følges nøje efter brand på Bundgårdsvej: - Ikke anledning til evakuering

Annonce