Annonce
Erhverv

Udvidelsen af Taulov Dry Port fortsætter: Svensk fødevarevirksomhed fylder stor del af sidste etape

Taulov Dry Port fortsætter nu udviklingen af Prinsessens Kvarter i Taulov med opførelsen af nyt stort lager- og logistikbyggeri. Illustration: ADP
Den svenskejede fødevarekoncern FSG Foods bliver blandt lejerne i en lager- og logistikbygning, der efter planen står færdig om et år i Prinsessens Kvarter.
Annonce

Taulov: Opførelsen af sidste etape af et i alt næsten 60.000 kvadratmeter stort lager- og logistikbyggeri af Taulov Dry Port i Prinsessens Kvarter går nu i gang, oplyser ADP i en pressemeddelelse.

Byggeriet er sidste del af en lagerbygning, hvor de første knap 49.300 kvadratmeter allerede i gang med at blive bygget. Sidste del af byggeriet udgør 9846 kvadratmeter fordelt i seks sektioner.

Efter planen skal bygningen kunne udlejes i sektioner fra 1641 kvadratmeter over kortere og længere perioder. Tre af de seks sektioner bliver i fremtiden hjemsted for den svenske fødevarekoncern FSG Foods, der får kontor, tørvarelager samt køle- og frostlager i Taulov Dry Port.

Annonce

Er færdigt om et år

Det er ADP og PFA, som i samarbejde står bag finansieringen og udviklingen af lager- og logistikdomiciler i Taulov Dry Port.

- Med opførelsen af næste etape af vores generiske lager- og logistikbyggeri sætter vi os markant på markedet for moderne og fleksible lagerfaciliteter med central beliggenhed, siger Jesper Gemmer, projektdirektør i Taulov Dry Port, i pressemeddelelsen.

Projektet, der har været i udbud, har KTerhvervsbyg A/S som totalentreprenør. Virksomheden har tidligere været med til at opføre Uniscrap, som har deres administration, værksted og lager i Taulov Dry Port.

Byggeriet skal efter planen være klar til indflytning i april 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Pfizer skruer ned for leverancer: Heunicke ser med stor alvor på situationen

Annonce