Annonce
FC Fredericia

Udvikling fylder mere end resultater for FC Fredericias træner

FC Fredericias cheftræner Michael Hansen vil først og fremmest se en god udvikling i de sidste 10 kampe af sæsonen. Arkivfoto: Søren Gylling
FC Fredericia skal først og fremmest udvikle sig som individualister og som hold i slutspillets 10 kampe. Resultatet kommer i anden række, men det er ikke uden betydning.

Fredericia: Hvad er vigtigst for FC Fredericia i de kommende 10 slutspilskampe? Udvikling eller resultater. Klubbens cheftræner Michael Hansen bruger ikke meget betænkningstid på at svare på det spørgsmål.

- Udviklingen er den vigtigste del. Men det er ikke en enten eller. Der skal være en balance i tingene, men man opnår langt de bedste resultater på den lange bane, hvis man udvikler sig, siger Michael Hansen.

I grundspillet havde han og FC Fredericias spillere en hammer hængende over hovedet. Det var top-6 eller fiasko, og da pladsen blandt de seks bedste hold var sikret, kunne man mærke lettelsen drive ned ad væggene på Monjasa Park.

Nu kan det ikke gå helt galt. FC Fredericia er på femtepladsen i tabellen og kan som værste scenarie ende med en sjetteplads. Oprykningen er længe væk.

- Vi er med på, at vi ikke er hovedperson. Men vi er deltager, og vi vil gerne tage ansvaret for, at dansegulvet bliver fyldt op, siger Michael Hansen.

Annonce

Skal Oggesen spille?

FC Fredericia har masser af kontraktudløb til sommer. Blandt andet står det klart, at Andreas Oggesen skifter til Silkeborg.

Det rejser spørgsmålet, om det ikke giver god mening at sætte ham på bænken for at give plads til en anden med mere fremtid i.

- Jeg vil favne alle spillerne. Nogle har kontraktudløb, og dem vil vi gerne forlænge med. Der er andre spillere, som vi ikke ved hvor er næste sæson, siger Michael Hansen og fortsætter:

- I forhold til Oggesen, har han og klubben stadig en kontrakt. Jeg forlanger det maksimale af ham, og så vil jeg også give det maksimale den anden vej. Desuden er vi slet ikke spillere nok til at kunne spekulere i den slags lige nu.

Annonce

Stadig mange skader

14 dages kamppause har ikke hjulpet meget på skadesituationen i klubben. Anders Holvad, Erik Nissen, Tobias Anker, Mikkel Basse, Oliver Sørensen og Steven Enna er fortsat ude.

- Oliver Sørensen bliver nok først klar, og så kommer de andre der hen ad. Holvad bliver den sidste, og Steven Enna kommer slet ikke til at træne fuldt med mere i denne sæson, siger Michael Hansen.

Steven Enna blev skadet i sæsonens første kamp og har siddet ude siden. Han er blevet opereret i sit knæ hjemme i USA men forventes til Danmark medio april. Hans kontrakt med klubben udløber til sommer.

Opgøret mellem FC Fredericia og Esbjerg spilles mandag klokken 14.00 på Monjasa Park.

Forventet startopstilling.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce