Annonce
Trekantområdet

Uffe Steen og Michael Vestbo med to trioer

Samarbejdet mellem Danmarks store guitar-es Uffe Steen (th) og hans tidligere elev Michael Vestbo blev søsat ved en udsolgt koncert på spillestedet Atlas i Aarhus i efteråret 2016. Nu turnerer de igen og slår deres trioer sammen. PR-foto

Fredericia: Onsdag 25. september er der i Tøjhuset garanti for et musikalsk overflødighedshorn med instrumental musik i særklasse, to trioer på scenen og med guitaren i centrum. En forrygende liveoplevelse, formet som en samtale mellem to musikalske udtryk. Her er både eventyrlysten triojazz, groovy bluesstemning, smukke ballader, afdæmpet guitarduet, og ikke mindst det helt store brag med begge trioer på scenen på én gang! Sådan lyder optakten i en pressemeddelelse.

Samarbejdet mellem Danmarks store guitar-es Uffe Steen og hans tidligere elev Michael Vestbo blev søsat ved en udsolgt koncert på spillestedet Atlas i Aarhus i efteråret 2016. Derefter fulgte en landsdækkende turné i foråret 2017, der bød på fyldte koncertsale, veloplagte publikum samt ikke mindst, to trioer der fik smag for at udvikle det musikalske samarbejde endnu mere.

Uffe Steen Trio er: Uffe Steen (guitar), Thomas Sejthen (bas), Jesper Bo Knudsen (trommer).

Vestbo Trio er: Michael Vestbo (guitar), Jesper Smalbro (bas), Eddi Jarl (trommer).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Håndværkerformand sætter spørgsmålstegn i mørklægningssag: Millioner kunne måske have været sparet

Fredericia For abonnenter

Sådan foregår det i dag: Håndværkere fordeler opgaver efter nummer

112

En lang indsats er slut: 24 brandfolk har nedkæmpet brand i lagerhal og båd

Annonce