Annonce
Børkop

Ugens nedslag: En lun vestjyde kommer til Smidstrup

Leif Fabricius holder foredrag i Smidstrup i morgen. Pressefoto
Tirsdag er der foredrag i Smidstrup, hvor manden bag Karl Ejner Booking, daw daw, Leif Fabricius kommer og fortæller om "En sund sjæl i et sølle skrog".

Smidstrup: Tirsdag klokken 14 kommer Leif Fabricius til Smidstrup for at holde et foredrag. Hvem er det nu lige, han er?

Leif Fabricius er vestjyde. Og det er vigtigt, for han har den der vestjyske humor, hvor tingene siges med en underfundig lune. Han er revyskuespiller, entertainer, visesanger, tekstforfatter, klummeskribent, foredragsholder og har også været kunstnerisk leder af en stor revy i Esbjerg.

Men nu kommer han til Smidstrup, og hvad vil han fortælle om der?

Han fortæller over emnet "En sund sjæl i et sølle skrog". Her sætter han med vanlig lune fokus på, at det ikke behøver at være kedeligt at blive ældre, og at humor er en god modgift, når tidens tand gnaver.

Hvornår gør han det?

Det gør han tirsdag 18. februar klokken 14. Stedet er Smidstrup Forsamlingshus, og det er Smidstrup-Skærup Seniorklub, der arrangerer foredraget sammen med menighedsrådet.

Men var det ikke noget med, at det skulle have været en anden foredragsholder?

- Jo, det var meldt ud, at det skulle være Christian Væver, men han sendte afbud til foredraget, så i stedet træder Leif Fabricius til.

Hov, er det ikke noget med, at Leif Fabricius er manden bag Karl Ejner Booking?

- Jo, det er korrekt. Den rolle skrev han til Finn Nørbygaard, der helt tilbage i 1990 for første gang viste danskerne Karl Ejner fra Borris, der på en meget jysk måde interviewede kendte mennesker i nogle tv-programmer med Hans Otto Bisgaard. Men Karl Ejner kommer nu ikke med til Smidstrup.

Hvem kan egentlig komme med til fordraget?

- Jamen, det kan alle. Unge som ældre. Høje som lave. Og det er endda ganske gratis, dog skal man betale for kaffen og kagen i pausen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronapatienter er længere i respirator end forventet

Annonce