Annonce
forside

Uheld i morgentimerne: Lastbil væltet ved Egeskov - trafikken kører langsomt

Den bagerste vogn, som væltede, skubbede jord fra rabatten foran sig. Foto: Peter Friis Autzen

Fredericia/Egeskov: Mandag morgen er der sket et uheld på Rute 28 ved rundkørsel Egeskov, hvor en lastbil er væltet.

Politi og redningsmandskab er på stedet. Ifølge Vejdirektoratet kan trafikanter fra Vejle passere med forsigtighed, og vores reporter på stedet fortæller, at trafikken ledes langsomt gennem rundkørslen. En del trafik ledes dog udenom området via afspærringer i rundkørslerne et par hundrede meter mod henholdsvis nord og syd.

Vejen forventes tidligst ryddet klokken 12.

Hos TrekantBrand bekræfter man, at man er på stedet for at håndtere spild på vejen, da tankvognen lækker diesel ud på jorden. Miljøvagten er på stedet.

Det har indtil videre ikke været muligt at få en kommentar fra Sydøstjyllands Politi for at høre nærmere.

Tankvognen har efterladt sig dybe spor gennem jord-øen i rundkørslens midte. Sporene kunne tyde på, at tankvognen er kørt ind i rundkørslen uden at sænke farten og derfor er kørt næsten tværs gennem rundkørslen, hvorved anhængeren er væltet. Der er ingen andre havarerede køretøjer på ulykkesstedet.

Opdateres..

Tankvognen er tilsyneladende buldret direkte gennem rundkørslen, hvorved den bagerste tank er væltet. Foto: Peter Friis Autzen
Tankvognen transporterede diesel, som løb ud på jorden fra toppen af den væltede vogn. Foto: Peter Friis Autzen
Brandvæsenet og Miljøvagten interesserede sig meget for vognens lækage. Fot: Peter Friis Autzen
Rundkørslen blev straks efter ulykken delvist afspærret. Foto: Peter Friis Autzen
Foto: Peter Friis Autzen
Foto: Peter Friis Autzen
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Troels Lund skyder igen: Jeg sigter meget præcist på de røde, transportminister

Læserbrev: Veje og kollektiv transport bør ikke være en politisk kampplads, mener transportminister Benny Engelbrecht, der derfor beder mig sænke sigtekornet. Hertil er der vel blot at sige: Jo, investeringer i vores fælles infrastruktur - veje, tog, broer - er i høj grad en politisk kampplads, og især nu, hvor en svag socialdemokratisk regering har ladet hele sin overlevelse afhænge af de røde partier i Folketinget. Fakta er nemlig, at den brede transportaftale, som transportministeren drømmer om, kan ende med at blive et mareridt for alle virksomheder og borgere i Østjylland og mange andre steder i landet. De røde støttepartier siger klart fra overfor "mere asfalt", som de kalder det. Det kan så meget vel resultere i, at E45 ikke udbygges - selv om det var en central del af både den tidligere regerings plan og også et meget klart løfte fra fremtrædende socialdemokrater i valgkampen. Finansminister Nicolai Wammen, der er valgt i Aarhus, skrev meget specifikt i sin kandidattest på TV 2: "På den korte bane har E45 topprioritet." Nu er regeringens topprioritet at lave en bred aftale med motorvejs-fjendske partier som SF og Enhedslisten. Derfor er der i høj grad brug for at rette sigtekornet præcist på de røde - i håb om blot at plaffe de værste vildskud ned.

Annonce