Annonce
Middelfart

Uheld igen-igen samme sted: Nu sætter politiet farten ned på Fynske Motorvej

Arkivfoto: Michael Bager

Fyns Politi sætter farten ned på en strækning på Fynske Motorvej ved Nørre Aaby efter flere uheld som følge af regn.

(Opdateret klokken 11.20 med oplysning fra Vejdirektoratet)

Nørre Aaby: Tirsdag formiddag umiddelbart før klokken 10 rykkede politi og brandvæsen nok en gang ud til uheld på Fynske Motorvej vest for Nørre Aaby-afkørslen.

Der var ifølge brandudrykningen tale om fastklemte, men vagtchef Steen Nyland fra Fyns Politi oplyser, at der tilsyneladende ikke er nogen, der er kommet alvorligt til skade.

Fyns Politi har dog oplevet for mange uheld på samme sted på det seneste.

Derfor tager man nu konsekvensen og sætter farten ned i en periode, indtil Vejdirektoratet har undersøgt vejbanen.

Annonce

- Det er et problem, der sker det samme sted på Fynske Motorvej hver gang, det regner. Nu har vi Vejdirektoratet ind over. Der er åbenbart et problem med vejbanen og vandet, fortæller vagtchef Steen Nyland.

Vagtchefen oplyser, farten bliver sat ned til 80 kilometer i timen på strækningen. Det er omkring Nr. Aaby-afkørslen i vestlig retning.

- Vi sætter den ned, indtil der er styr på, hvad der er galt, så vi kan få regnvandet ledt væk vejbanen, tilføjer Steen Nyland.

Vejdirektoratet oplyser, at venstre spor ved 11-tiden er spærret, og at man er på vej til stedet for at undersøge forholdene nærmere. Det er først senere på dagen tirsdag, direktoratet har flere kommentarer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce