Annonce
112

Ulykkelig hændelse ved Trelde Næs: Det var ikke et nyt jordskred, der sendte 33-årig i koldt hav

Der er intet, der tyder på, at det er i forbindelse med et skred, at en 33-årig kvinde lørdag forsvandt ved Trelde Næs. Arkivfoto: Morten Kiilerich
Annonce

Trelde Næs: Den kvinde, der lørdag blev set i vandet ved Trelde Næs, er ikke endt i vandet i forbindelse med et større jordskred.

Det oplyser Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi og leder af Patruljecenter Syd.

- Intet tyder på, at der er sket et større jordskred derude, siger han.

Det er altså ikke sådan, at der er forsvundet større mængder jord i forbindelse med det, forbipasserende så, da en kvinde faldt i vandet. Der blev efterfølgende slået alarm, og et stort beredskab satte i gang for at lede efter kvinden, der har vist sig at være en 33-årig kvinde.

Det lykkedes ikke myndighederne at finde kvinden i det kun fire grader kolde vand, og lørdag eftermiddag indstillede man eftersøgningen af hende.

Mandag morgen kunne Sydøstjyllands Politi fortælle, at man endnu ikke har fundet kvinden. På Twitter omtalte det som ”en ulykkelig hændelse”, og at de pårørende var blevet underrettet.

Det sted, hvor kvinden blev set falde i vandet, er ikke i nærheden af den del af stien, der for nylig forsvandt i et skred grundet måneders regn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Retfærdighed for seniorer

Annonce