Annonce
Navne

Underdirektør var med til at skabe kæmpesuccesen Mobilepay: - Fedt at være på forkant

Underdirektør hos Bankdata Allan Vadskjær Severinsen fylder 50 år. Foto: Bankdata
Han var med til at udvikle nogle af landets første mobilbanker og Mobilepay. I dag er Allan Vadskjær Severinsen underdirektør hos Bankdata. Fredag fylder han 50 år.

Fredericia: Det er formentlig de færreste danskere, der ikke enten benytter sig af Mobilepay eller i det mindste har hørt om den populære betalingsplatform.

Allan Vadskjær Severinsen, der fredag fylder 50 år, var leder af området, der udviklede Mobilepay.

Stort set hele sit professionelle liv har han beskæftiget sig med it-udvikling til finanssektoren. I begyndelsen skete det hos Danske Bank, hvor han udover Mobilepay også var med til at opbygge bankens første mobilbank.

Annonce

- Sammenlignet med stort set alle andre brancher turde bankerne investere tidligt og stort i IT. Siden halvfemserne har bankerne haft ambitioner og klare mål med deres IT, og det er det, der gør mit arbejde motiverende og meningsfyldt, siger han i en pressemeddelelse fra Bankdata.

Den nyeste teknologi

I dag er Allan Vadskjær Severinsen underdirektør hos it-virksomheden Bankdata, som ejes af ni banker og har hovedkontor i Fredericia og udviklingscentre i Silkeborg, Aarhus og Indien. Her har han haft ansvaret for selvbetjeningsområdet, der blandt andet omfatter netbank, mobilbank og hjemmesider.


Vi skal ikke digitalisere eksisterende processer, vi skal gentænke dem fuldstændigt set fra kundens perspektiv.

Allan Vadskjær Severinsen


- De seneste år har vi forbedret og forfinet vores kundevendte produkter. I dag skal alle vores produkter tage udgangspunkt i at tænke bankforretning og IT fundamentalt anderledes. Vi skal ikke digitalisere eksisterende processer, vi skal gentænke dem fuldstændigt set fra kundens perspektiv, siger Allan Vadskjær Severinsen.

I juni blev en sammensmeltning mellem net- og mobilbank lanceret for Jyske Banks kunder. Her er der tale om et nyt design, der skal sikre mere selvbetjening for kunderne. Netop sådanne udviklingsprocesser motiverer Allan Vadskjær Severinsen.

- Det er fedt at lave noget helt nyt, der er på den teknologiske forkant, sammen med dygtige mennesker, og som kommer til at give forretningsværdi for alle banker, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Overblik: Her er 16 nøglepersoner i borgmestersagens efterspil

Annonce