Annonce
Vejle

Undgå corona-smitte i toget og bussen: Firma udlåner gratis biler til læger, sosu'er og sygeplejersker

Oscar Biludlejning i Vejle ligger på Valdemar Poulsensvej 2. Privatfoto
Har du svært ved at komme på job i denne tid, hvor myndighederne fraråder alle unødige rejser med offentlig transport? Og arbejder du på et sygehus? Så kan du måske kvit og frit låne en bil af Oscar Biludlejning i Vejle og Børkop.
Annonce

Vejle/Børkop: Vi frarådes at køre unødigt med bus og tog for at undgå at smitte eller selv blive smittet af coronavirus.

Men hvordan kommer man så på job, hvis man ikke selv har en bil?

Det spørgsmål har Oscar Biludlejning med afdelinger i Vejle og Børkop et svar på, hvis du arbejder på et sygehus som enten læge, sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, køkkenmedarbejder eller med at gøre rent.

En stor del af firmaets udlejningsbiler holder stille, og derfor stiller det dem gerne til rådighed - ganske gratis.

- Vi har fået en del afbestillinger på det seneste, og generelt har folk ikke så travlt med at booke biler. Derfor talte vi om, at vi nu havde en mulighed for at give noget til et trængt samfund. Med andre ord vil vil hjælpe alle dem, som hjælper os, siger udviklingschef Mehmet Kürsad Günes.

Oscar Biludlejning har 95 afdelinger rundt i landet og råder ifølge udviklingschefen over 1200 lejebiler. 300 af dem er dedikeret tiltaget.

Alle, der arbejder på et sygehus, er vigtige i den her tid. De holder hjulene i gang, og det gælder uanset, om man er læge eller rengøringsassistent.

Mehmet Kürsad Günes, udviklingschef

Annonce

Udfyld et skema

For at få en bil kvit og frit til at komme til og fra arbejde i, skal man udfylde et ansøgningsskema med sit navn og oplysninger om sin bopæl og arbejdsadresse på hejoscar.dk/gratisbil.

Derefter udvælger virksomheden, hvem der har mest brug for et køretøj.

- Folk har reageret meget positivt, blandt andet på de sociale medier, og mange har allerede søgt. I Vejle og Børkop holder rundt regnet 20-30 biler, men vi trækker også på de nærliggende afdelinger i blandt andet Kolding, Fredericia og Løsning, fortæller Mehmet Kürsad Günes.

Hans håb er at hjælpe så mange som muligt med at holde sig raske, så de kan fortsætte deres gerning ude på sygehusene.

- Alle, der arbejder på et sygehus, er vigtige i den her tid. De holder hjulene i gang, og det gælder uanset, om man er læge eller rengøringsassistent, påpeger udviklingschefen.

Afdelingen i Vejle ligger på Valdemar Poulsensvej 2, mens den i Børkop befinder sig på Industrivej 52.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Virus lagde 5. juli ned: Men der var alligevel sygebesøg rundt om

Annonce