Annonce
Fredericia

Undrende teatergæst efter konkurs: - Kan jeg stadig bruge min spisebillet på Urbania Street Food?

Spisebilletterne til Urbania Street Food blev solgt sammen med billetterne til forestillingen "She Loves You" på Fredericia Teater og altså udenom streetfood-stedet. Folkene bag Urbania Street Food kunne først få refunderet spisebillettens værdi, når gæsten havde fået sin mad. Indkasseringen af beløbet skulle være sket hos teateret, men der er scenelyset slukket. Foto: Søren Kristensen
Søren Kristensen havde sammen med sin hustru set frem til både streetfood og teater 15. oktober i Fredericia. Efter konkursen i Fredericia Teater er scenetæppet trukket for. Og spisebilletterne er ikke længere noget værd.
Annonce

Fredericia: 15. oktober klokken 19.30 i år skulle 74-årige Søren Kristensen fra Holsted have sat  sig solidt til rette i stolene på Fredericia Teater sammen med sin hustru. På scenen skulle ”She Loves You” være blevet opført, men som bekendt er der siden billetterne landede i postkassen i Holsted, løbet meget vand i åen.

I dag er Fredericia Teater ikke længere, som alle kendte det. Scenelyset er slukket, og Søren Kristensen får ingen kulturel oplevelse den dag. Han har kontaktet Fredericia Dagblad for at spørge, hvad kan så skal gøre med den spisebillet, der blev tilkøbt teaterbilletterne.


Vi har ikke længere nogen at indkassere pengene hos. Den mulighed faldt sammen med teateret, og det er rigtig beklageligt, at det er endt sådan.

Brian Løkkegaard, medejer af Urbania Street Food


Han ligger inde med to såkaldte vouchers på 100 kroner hver til en omgang streetfood hos Urbania Street Food i Gothersgade.

- Er de billetter så værdiløse, spørger Søren Kristensen.

Det spørgsmål undersøgte dagbladet. Det korte svar er ja. Men bag svaret gemmer der sig en ærgerlig medejer af Urbania Street Food, Brian Løkkegaard.

Annonce

Medejer er ærgerlig

Selvom Brian Løkkegaard bakkede op om teateret og i dag ikke er fyldt op af hverken bitterhed, vrede eller lignende, er han ærgerlig over, at en eventuel dårlig omtale lander i streetfood-stedets fold i stedet for i Prinsessegade hos teateret.

Har det kostet jer noget, eller har I tabt noget på de her vouchers?

- Det har kostet os den dårlige smag i munden, fordi folk har brugt penge på mad, der ikke kan indkasseres, siger Brian Løkkegaard.

Ideen med at kombinere en teaterbillet med en spisebillet til streetfood stammede fra teateret. Når gæsten havde printet begge billetter ud, indkasseret sin aftensmad hos Urbania, afleveret sin voucher, kunne Urbania Street Food få pengene refunderet hos teateret.

- Vi har ikke længere nogen at indkassere pengene hos. Den mulighed faldt sammen med teateret, og det er rigtig beklageligt, at det er endt sådan, men vi har ikke mulighed for at udlevere for 100 kroner mad, forklarer Brian Løkkegaard.

Han har ikke viden om, hvor mange vouchers til Urbania der nåede at blive solgt i forbindelse med ”She Loves You”, der skulle have været opført her i efteråret. Men normalt ved de lidt mindre forestillinger blev der oftest solgt mellem 2-300 spisebilletter.

Annonce

- Svindel og humbug

Det var Søren Kristensens datter, der havde begavet forældrene med både teater- og spisebilletter. Tilbage sidder den 74-årige fra Holsted og er træt af situationen.

- Jeg synes, det er svindel og humbug. Men det er jo ikke streetfood-folkenes skyld. Det kan de ikke gøre noget ved. Jeg er bare glad for, at vi ikke kørte hele vejen til Fredericia for at spise for billetterne. Det ville have været forgæves, siger Søren Kristensen.

I alt har ægteparret fra Holsted tabt omkring 1600 kroner på Fredericia Teaters konkurs. De har ikke gjort deres krav gældende hos kurator.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce