Annonce
VB

Ung back stopper i VB

Fard Ibrahim fik spilletid i sommerens to første testkampe, men det lykkedes ham ikke at spille sig til en kontrakt med VB. Foto: Søren E. Alwan
Fard Ibrahim får ingen ny aftale og stopper med omgående virkning i Vejle Boldklub.

Vejle: Der bliver ingen kontrakt til den unge back Fard Ibrahim.

Fard Ibrahim har de seneste tre uger trænet med VB’s førsteholdstrup, uden det lykkedes ham at spille sig til en aftale. Det blev til minutter i VB’s to første testkampe denne sommer, og mens den 19-årige ghaneser viste udmærkede offensivt takter, kneb det gevaldigt med det defensive arbejde.

Fard Ibrahim kom til VB i september sidste år og var på daværende tidspunkt U19-spiller. Det blev til en halv snes kampe på VB’s bedste U19-hold, og han nåede at sidde på bænken i én af førsteholdskampene. Det skete tilbage i oktober, da Fard Ibrahim var med, da VB i pokalturneringen ude mødte Nykøbing FC. Ibrahim kom dog ikke på banen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Kæmpestort million-underskud får konsekvenser: Fredericia Teater siger farvel til mange medarbejdere

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Fredericia For abonnenter

Folk på sociale medier ængstelige over barbering af volden: Men eksperter er helt rolige på dyrenes vegne

Trekantområdet

Borgerforening i Viuf gør klar til kamp mod store solcelleparker

Annonce