Annonce
112

Gjorde modstand: Ung butikstyv sigtes for røveri

Arkivfoto: Michael Bager

Vejle: En 17-årig dreng fra Vejle-området sigtes for tyveri efter, at han sammen med en anden 17-årig dreng og en 18-årig kvinde blev snuppet, da de forsøgte at stjæle alkohol i Føtex i Windfeld-Hansensgade i Vejle fredag eftermiddag.

Det oplyser vagtchef Halfdan Kramer, Sydøstjyllands Politi.

Da personalet opdagede, at trioen forsøgte at stjæle alkohol fra butikken, og ville tilbageholde dem, stak den ene 17-årige af. Personalet fik dog stoppet ham, men han var langt fra så rolig, som hans to medgerningsmænd, oplyser politiet.

- Han gjorde en form for udfald imod personalet og så bliver det automatisk til røveri i stedet for butikstyveri, oplyser Halfdan Kramer.

De to unge, der ikke gjorde modstand, sigtes for butikstyveri, mens den 17-årige, der stak af, altså kan se frem til en mere alvorlig sigtelse for røveri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce