Annonce
forside

Ung mand slog betjent i hovedet - det viste sig, han var efterlyst

Nørrebrogade var søndag spærret, mens både politi og ambulance var på stedet. En mand havde skåret i sig selv, og det eskalerede senere til, at en betjent fik et knytnæveslag i ansigtet. Voldsmanden er nu sigtet - og så var han desuden efterlyst. Arkivfoto: Fredericia Dagblad

Søndag slog en ung mand en betjent i hovedet i forbindelse med en politiaktion på Nørrebrogade. Det viste sig, at manden var efterlyst i forbindelse med afsoning, han ikke var mødt op til. Nu er manden eskorteret til afsoning med en sigtelse for vold mod en politibetjent i bagagen.

Fredericia: Søndag eftermiddag tiltrak en adresse på Nørrebrogade i Fredericia sig en del opmærksomhed. Klokken 15.48 blev politiet kaldt til en adresse, hvor meldingen lød på, at en mand havde skåret i sig selv. Mindst to gange måtte politiet - ifølge Fredericia Dagblads oplysninger - bruge peberspray.

To mænd opførte sig yderst aggressivt, og for den ene kulminerede opførslen, da han slog en betjent i ansigtet. Søndag aften lød meldingen fra politiet, at man overvejede, hvorvidt voldsmanden skulle fremstilles i grundlovsforhør.

- Det viste sig, at han var efterlyst til afsoning, så der er han nu kørt til, lyder det fra Frede Nissen, leder af Efterforskningscenter Syd.

Annonce

Nu med sigtelse

Søndagen efter anholdelsen og frem til mandag op ad formiddagen har voldsmanden siddet til afhøring hos politiet, og her kom det altså frem, at han ikke var dukket op til afsoning af en dom, der intet havde med optøjerne på Nørrebrogade at gøre. Frede Nissen ønsker ikke at fortælle, hvilken lovovertrædelse manden nu er sendt til afsoning af.

Selvom han nu er kørt bag lås og slå, er søndagens voldssag ikke parkeret. Den unge mand er blevet sigtet for vold mod politiet.

Ifølge vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi søndag lykkedes det på et tidspunkt begge de to mænd at løbe ind i et hus og låse døren. Da betjentene kom ind, var der ifølge vagtchefen fem-seks meget påvirkede mennesker til stede. De var alle i 30'erne og 40'erne.

Ifølge Fredericia Dagblads optælling på stedet toppede politiets tilstedeværelse på Nørrebrogade søndag med mindst ni uniformerede betjente. Episoden tiltrak en del forbipasserendes opmærksomhed, ligesom de i alt fem udrykningskøretøjer delvist spærrede vejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Butikker kan ikke forsikre sig mod tyveri: Tabet skal dækkes af de lovlydige kunder eller ejeren selv

Annonce