Annonce
Trekantområdet

Ungdommens Hus indkalder til workshop om fremtidige skatefaciliteter

Nu hvor De Orange Haller er væk, begynder processen med at skabe nyt skatemiljø i Fredericia. Arkivfoto: Angelina Owino

Fredericia: Tirsdag den 20. august kl. 17-20 inviterer Ungdommens Hus alle interesserede til workshop, hvor ideer kan komme på bordet til en erstatning for De Orange haller. Skate arealet ved Ungdommens Hus har været flittigt brugt henover sommerferien og opbakningen til en afløser af De Orange Haller er stor.

- Sammenskabelse vil være nøgleordet, og frivillighed og deltagerkultur vil i høj grad komme til at præge processen. De unge vil få et frirum til at udtrykke sig og være stemmen i udviklingen og etableringen af området ved Ungdommens Hus, fortæller leder af Ungdommens Hus, Sune Rasmussen i en pressemeddelelse.

Til workshoppen vil deltagerne blive inspireret af skate faciliteter fra hele Norden, opleve live graffiti, hiphop og freestyle. Dem der ønsker at deltage kan tilmelde sig gennem Ungdommens Hus Facebook side.

Lokale- og anlægsfondens direktør, Esben Danielsen, vil forud for workshoppen give hans erfaringer med nuværende og fremtidens skatefaciliteter og hvordan en løsning kan blive brugt multifunktionelt.

Resultatet af workshoppen præsenteres ved en uformel fernisering den 29. august kl. 17 på Ungdommens Hus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];